Resultaten laden ...

Te huur aangeboden: Praktijkruimte Almere

Abel Tasmanstraat 97
1363KB Almere

Huurprijs: 995
Oppervlakte: 100m2

Omschrijving

Nieuwbouw commerciele ruimte van 100 m2 te huur in het Columbuskwartier, Almere Poort. Gelegen op de begane grond en compleet gebruiksklaar ingericht. Per direct beschikbaar, eigen entree en een gezamelijke buitenruimte (afgesloten) aan de achterzijde van het object.

Het object is voorzien van een nieuwe laminaatvloer, compleet ingerichte keuken, dubbele toilet (man, vrouw) en een apart kantoor. Verder zijn alle zaken aanwezig, zoals elektra, verwarming, verlichting, afgewerkte wanden, mechanische ventilatie, etc. Oftewel, compleet ingericht en direct te betrekken.

Bereikbaarheid
Het "Columbuskwartier" heeft een directe verbinding met de rijksweg ‘A6’.

Beschikbaar: per direct

Servicekosten: € 43,50 per maand.

Bestemming: de units hebben ruime bestemmingsmogelijkheden onder andere kantoor, praktijk, winkel of maatschappelijk.

De ruimte is ingedeeld in drie werkkamers welke per kamer afsluitbaar zijn. Deze bevinden zich via de centrale entree alleen gelegen aan de gang met daarbij de keuken en toilet voor iedereen toegankelijk. De voorkeur gaat uit naar een zelfstandige gebruiker voor een werkkamer.

Prijs € 995,- per maand excusief BTW en servicekosten

Lees meer op onze website:
http://www.twinpire.nl/

Ligging

Groen, duurzaam en kindvriendelijk, dat is het Columbuskwartier. Dit autoluwe wandel- en fietspad slingert door de wijk langs scholen, kinderopvang en zorgvoorzieningen. Aan het kinderpad komen originele speelplekken zoals een zonnewijzer, lachspiegels, zand, water en speeltoestellen. Ook wordt een 'eetbaar landschap' aangelegd: 'De Proeverij'.
Op centrale plekken in de wijk zijn voorzieningen gerealiseerd. Twee basisscholen, een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, een peuterspeelzaal, een sportzaal en een buurtontmoetingscentrum. Ook komt er een buurtwinkelcentrum met op kleine schaal detailhandel en een supermarkt. Het buurtwinkelcentrum wordt een spraakmakend voorbeeld van duurzaamheid en energiezuinig bouwen. De meeste voorzieningen liggen op loop- en fietsafstand. De buurtstraten zijn ingericht als 30 km gebied. De auto's worden op eigen terrein geparkeerd, blijven aan de rand van de wijk of staan uit het zicht op binnenhoven.

Algemene kenmerken

Plaats Almere
Gemeente Almere
Wijk / Buurt Columbuskwartier
Bestemmingsplannen Praktijkruimte
Kantoorruimte
Winkelruimte
  
Beschikbaar per per direct
Aantal vertrekken 3
Verdieping Begane grond
Bouwjaar 2010
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Uitstraling Modern
Parkeerplaatsen 10
Ventilatie Ja
Airco Nee
Verwarming Ja
Internetaansluiting Ja
Pand ook als woonhuis Nee
Uitbreidingsmogelijkheden Nee

Foto's


Locatie op de kaart

Meer informatie

Aangeboden door
TwinPire BV

Contact opnemen