Bedrijfsruimte
Bekijk 1 foto

Eenheden


Omschrijving


Wilt u graag uw eigen kantoor? Wel op een centrale plek in Amsterdam, maar niet in de moeilijk te bereiken binnenstad?

Per direct beschikbaar! Deze mooie kantoorruimte bevindt zich op de eerste etage en is voorzien van een eigen pantry. De kamer heeft een mooie lichtinval via een dubbelraam. Deze fraaie gestoffeerde ruimte biedt genoeg mogelijkheden om aan uw eigen inrichtingswensen te voldoen. De toiletgroep bevindt zich bij de entreehal die gedeeld wordt met andere huurders.De huurprijs is excl. btw en servicekosten.

Wij vragen 2 maanden huur als waarborg. Dit geldt voor alle ruimtes die wij verhuren.

De hoogte van de servicekosten is afhankelijk van uw behoefte, zoals internet via glasvezel, water, stroom, kantoorschoonmaak, extra parkeerplaatsen. In ons bedrijfsverzamelgebouw zijn verschillende ondernemingen gevestigd , dit zorgen voor een inspirerende omgeving. Op 1 minuut loopafstand vindt u Brouwerij De Prael, een mooi, sfeervol grand café met terras, met uitzicht op een prachtige groene omgeving aan het volkstuinpark Zonnehoek, waar u kunt lunchen en dineren. Verder in de omgeving is er een BP- station met Albert Heijn ‘to go’ winkel.U kunt als huurder van Globe Centers gebruik maken van onze gratis parkeerplekken tijdens uw werktijden, ook is er voor uw bezoekers gratis parkeerruimte beschikbaar.Een snelle internetverbinding is aanwezig via glasvezel, dit is optioneel.

U kunt als huurder van Globe Centers gebruik maken van onze gratis parkeerplekken tijdens uw werktijden, ook is er voor uw bezoekers gratis parkeerruimte beschikbaar.

Een snelle internetverbinding is aanwezig via glasvezel, dit is optioneel.

Lees meer op onze website:
http://www.bedrijfsruimteshuren.nl


Top bedrijfspanden in de regio Amsterdam


of
Toon contactgegevens