Resultaten laden ...

Nieuwe Hemweg 4 C

9 - 20 m2 bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Secundair gebruik Creatieve bedrijfsruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Westelijk Havengebied
Bedrijventerrein Minervahaven Hempoint (niet kadegebonden)
Aantal bouwlagen 2

Wilt u graag uw eigen kantoor? Wel op een centrale plek in Amsterdam, maar niet in de moeilijk te bereiken binnenstad?
Globecenters is een bedrijf met vele facetten.
We helpen starters en kleine bedrijven door ze de mogelijkheid te geven kantoor- of bedrijfsruimte te verhuren die afgestemd is op hun budget.
Als een bedrijf groeit en behoefte heeft aan een stukje opslag of een extra bedrijfsruimte, bieden wij dit ook aan. We kunnen zo inspelen op de behoeftes van onze klanten.
Intussen verhuren we 2800 M² aan bedrijfsruimte en omdat we altijd bereid zijn om een ruimte te vergroten of juist te verkleinen, kunnen we altijd de perfecte ruimte aanbieden aan onze klanten.
Onze huurprijzen zijn exclusief btw. De hoogte van de servicekosten is afhankelijk van uw behoefte, zoals internet via glasvezel, water, stroom, kantoorschoonmaak, extra parkeerplaatsen. Wij vragen 2 maanden huur als waarborg. Dit geldt voor alle ruimtes die wij verhuren.
In ons bedrijfsverzamelgebouw zijn verschillende ondernemingen gevestigd , dit zorgen voor een inspirerende omgeving. Op 1 minuut loopafstand vindt u Brouwerij De Prael, een mooi, sfeervol grand café met terras, met uitzicht op een prachtige groene omgeving aan het volkstuinpark Zonnehoek, waar u kunt lunchen en dineren. Verder in de omgeving is er een BP- station met Albert Heijn ‘to go’ winkel. U kunt als huurder van Globe Centers gebruik maken van onze gratis parkeerplekken tijdens uw werktijden, ook is er voor uw bezoekers gratis parkeerruimte beschikbaar. Een snelle internetverbinding is aanwezig via glasvezel, dit is optioneel.
U kunt als huurder van Globe Centers gebruik maken van onze gratis parkeerplekken tijdens uw werktijden, ook is er voor uw bezoekers gratis parkeerruimte beschikbaar.

Een snelle internetverbinding is aanwezig via glasvezel, dit is optioneel.

  • Verwarming
  • Toilet
  • Pantry
  • Systeemplafond
  • Overheaddeuren
  • Betonvloer
  • Opslagruimte
  • Zonwering