Kantoorruimte
Bekijk 3 fotos

1 eenheid beschikbaar


Omschrijving


"Onze kantoren voor drie of vijf mensen zijn de ideale plek voor de samenwerking van teams en het ontwikkelen van projecten.
Kantoren van Spaces zijn beschikbaar zolang u ze nodig hebt en u betaalt alleen voor wat u gebruikt. Onze flexibele contracten zijn ontworpen om te worden afgestemd op uw wensen en uw bedrijfsgroei.
Spaces Amsterdam, Westerpark is uitgerust met gerenoveerde ruimtes en uitstekende wifiverbinding en biedt aantrekkelijke werkplekken en een bedrijfscommunity. Spaces is omgeven door restaurants en winkels, dus u kunt altijd even een wandeling maken of een pauze nemen. Ook is uw nieuwe werkplek uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.
Onderhevig aan de algemene voorwaarden:
De totale ruimte van 100 m² omvat een privékantoor van 13 m² voor drie of vier mensen, met hoogwaardig meubilair, gemeenschappelijke ruimtes, zoals de keuken, en een meertalige receptie. U betaalt geen andere belastingen en kosten, zoals de kosten voor het gebruik van water, elektriciteit en gemeenschappelijke kosten.
Klik hier voor meer informatie:"

https://www.regus.nl/workspace/netherlands/amsterdam/amsterdam-spaces-westerpark?utm_source=bedrijfspand&utm_medium=portal

Lees meer op onze website:
https://www.regus.nl/workspace/netherlands/amsterdam/amsterdam-spaces-westerpark?utm_source=bedrijfspand&utm_medium=portal


Top bedrijfspanden in de regio Amsterdam


of
Toon contactgegevens