Kantoorruimte
Bekijk 8 fotos

Kenmerken


Eenheden


Omschrijving


Dit zeer vernieuwende kantoorconcept is te vinden aan de Gustav Mahlerplein 28 in Amsterdam. In dit prachtige pand kunt u verschillende werkplekken huren met ongekend veel mogelijkheden bepaal zelf hoe je wilt werken, of u nu een dag, een week, een maand, een jaar of langer een werkplek nodig heeft, voor alleen u zelf of voor meerdere mensen? Het is allemaal mogelijk!
Professionele werkruimten
Elke werkruimte is volledig uitgerust met high-speed internet en alle IT en telecom-infrastructuur die u nodig hebt om het meeste uit co-werken te halen.
Inspirerende vergaderruimtes
Onze vergaderzalen zijn gebaseerd op de kleuren en materialen gebruikt door de Berbers stam. Laat je fascineren!
Bedrijfsadres
U kunt genieten van de voordelen van een Tribes bedrijfsadres zonder aanwezig te hoeven zijn. Wij bieden fax, e-mail en telefoon diensten.
Flexibele verhuur
Huur een kantoor voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer. Of u nu alleen werkt of ruimte nodig heeft voor 100 mensen, bij Tribes Amsterdam Arena kiest u de manier waarop u wilt werken.
Volledig uitgeruste conferentie-faciliteiten
Vertrouw op topkwaliteit audio en video materiaal voor productieve conferenties die soepel verlopen.
Ontspan en rust
Business Nomads hebben behoefte aan een plek om te ontspannen en op te laden. Tribes biedt een volledig assortiment van hoogwaardige faciliteiten om van te genieten.

Wat is Tribes?
Tribes verhuurt inspirerende kantoorruimtes en flexplekken voor de business nomads. De drukke ondernemers die altijd onderweg zijn, maar toch graag een professionele werkomgeving hebben op goede en meerdere locaties. Iedere locatie van Tribes is gebaseerd op een andere inheemse nomadische stam, om hun wijsheid en schoonheid met de wereld te delen.

Voor het pand aan de Gustav Mahlerplein is gekozen voor de X-tribe stam dit zijn mensen die bijzonder zijn en een positieve bijdrage hebben geleverd aan de wereld in allerlei verschillende vormen, bijvoorbeeld zang, kunst of in het zakenleven. Een stam wiens fascinerende tradities en artefacten zorgen voor een contante bron van inspiratie tijdens uw bezoek. Dit maakt het ook bijzonder om een werkplek te huren bij Tribes!

==============================================

Bent u nu ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op. En wij helpen u gratis in uw zoektocht! Of download de gratis objectbrochure nu onder de grote contactbutton.


Top bedrijfspanden in de regio Amsterdam


of
Toon contactgegevens