Resultaten laden ...

Johan Huizingalaan 763

1.500 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Sloten- en Riekerpolder

Kantoorruimte huren Johan Huizingalaan 763 (Amsterdam Riekerpolder)

Op zoek naar een inspirerende kantoorlocatie in Amsterdam, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan een kijkje bij B. Amsterdam. Op deze locatie is het mogelijk om tegen flexibele voorwaarden een eigen kantoor of een co-working plek te huren. Als huurder kun je gebruikmaken van alle faciliteiten binnen het gebouw. Naast het gebouw bevindt zich de smartcityhub waar logistieke ruimte kan worden gehuurd. Ook is er een padel court en een gym aanwezig. Wil je de ruimte bezichtigen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Bezichtigen kan al binnen drie uur.

Faciliteiten B.1

Als je een kantoor zoekt waar alle faciliteiten beschikbaar zijn onder een dak, dan past dit gebouw uitstekend bij jouw wensen. Het gebouw beschikt namelijk over een bemande receptie die jou en je klanten ontvangt en de post voor je verwerkt. Wil je lunchen op kantoor? Dat kan. op de begane grond van het gebouw is een STACH locatie geopend waar je een verse lunch kan bestellen of kan genieten van een verse kop koffie. Op de 5e verdieping bevindt zich Restaurant Bureau waar je uitgebreid kan lunchen of dineren. Op deze verdieping is ook een riant dakterras gelegen waar je in de zomer heerlijk kan zitten. In het gebouw zijn er verschillende lounges beschikbaar die je kan gebruiken als een verlengde van je werkplek. Wil je een vergadering organiseren? Dat is geen probleem. Er zijn namelijk meerdere vergaderzalen te huur per uur of per dagdeel. Kom je met de auto richting het kantoor? Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Huurprijzen Johan Huizingalaan 763

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoor te huren van elk formaat, aansluitend op jouw wensen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een co-working plek? Deze zijn al te huur vanaf € 80,- per maand. Toch liever een eigen kantoorruimte willen huren? Neem dan deze ruimte van 80 m2 tegen een maandelijks bedrag van €2.470,-. Toch liever een grotere kantoorruimte? Neem dan contact op met een van onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

Locatie en bereikbaarheid.

Het gebouw is gelegen op een dynamische locatie in het gebied Riekerpolder. In de omgeving zijn diverse toonaangevende bedrijven gevestigd. Denk bijvoorbeeld aan IBM, Knab en PwC. De bereikbaarheid van het gebouw is uitstekend te noemen. Met de auto is de ringweg A10 binnen twee minuten bereikbaar. Daarnaast ligt het metrostation Henk Sneevliet op enkele minuten lopen. Ook zijn er in de directe omgeving meerdere bushaltes gelegen welke onder andere een aansluiting hebben met het Bos en Lommerplein en het Mercatorplein.

Huur jij binnenkort ook een moderne kantoorruimte aan de Johan Huizingalaan 763?
Neem snel een kijkje. Plan hiervoor gratis een rondleiding in bij een van onze vastgoedadviseurs.