Kantoorruimte
Bekijk 9 fotos

Kenmerken


Eenheden


Omschrijving


Moderne kantoorruimte met twee vergaderruimten aan de Bert Haanstrakade 146 te Amsterdam IJburg met een fraai uitzicht over het Markermeer. De kantoorruimte wordt in onderling overleg gemeubileerd opgeleverd, met uitzondering van computerapparatuur, waardoor u aanzienlijk bespaart op de aanschaf van kantoormeubilair.

Algemeen

Kantoorruimte: circa. 115 m2 BVO

Parkeerplaatsen: 1 plaats met de mogelijkheid om meerdere plaatsen bij te huren en voldoende openbare voorzieningen.

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Bert Haanstrakade 146 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Kantoorruimte

De kantoorruimte bestaat uit een grote kantoortuin met circa. 6 (max 8) werkplekken en twee vergaderruimten die tevens gebruikt kunnen worden als werkplek.

De kantoorruimte is zeer modern afgewerkt en onder andere voorzien van airco, garderobe, moderne verlichting, internet en telefonieaansluitingen, pantry met koelkast, stucwerkwanden en plafonds, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, betegelde toiletruimte, gietvloer en brandpreventiemiddelen.

Zoals eerder omschreven wordt de kantoorruimte in samenspraak met de verhuurder gemeubileerd, met uitzondering van computerapparatuur, opgeleverd.

Locatie

De kantoorruimte is gelegen in de nieuwbouwwijk IJburg in Amsterdam aan het Markermeer en wordt omringd door woningen, kantoren en winkels. Door haar gunstige ligging ten opzichte van de op- en afritten van de A10 (Ringweg Amsterdam) is de kantoorruimte goed bereikbaar.

Huurvoorwaarden

Huurprijs: € 1.650,- excl. BTW per maand
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: In overleg.
Aanvaarding: In overleg.
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Koopvoorwaarden

Vraagprijs: Op aanvraag

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtige kantoorruimte volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Bert Haanstrakade 146 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van kantoorruimte inplannen.

PdfsTop bedrijfspanden in de regio Amsterdam