Resultaten laden ...

Bruningweg 2

20 - 2.700 m2 kantoorruimte te huur in Arnhem

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein
Bedrijventerrein Het Broek

Representatieve kantoor- opleidingsruimten beschikbaar in dit kantorencomplex gelegen op bedrijventerrein “Het Broek” nabij het centrum van Arnhem.

Het complex bestaat uit drie verdiepingen en een souterrain. De drie verdiepingen zijn opgedeeld in deels kantoren, deels grotere vergaderzalen annex opleidingslokalen, en bestaat verder uit nog nader, in overleg met huurder, in te delen ruimten.

Afhankelijk van de behoefte van de huurder kan de ruimte nader worden ingedeeld en afgesplitst. Het souterrain is ingericht als kantine annex lunchroom en kan door huurders als zodanig gebruikt worden.

Het kantoorpand heeft een uitstekende bereikbaarheid vanwege de verschillende uitvalswegen naar het centrum van Arnhem, de omringende dorpen en naar de op- en afritten van de A12 en de A325.

Metrage

In totaal wordt er ruim 2.700 m2 BVO kantoorruimte aangeboden verdeeld over 3 verdiepingen.

Het is tevens mogelijk om flexibele werkplekken en professioneel ingerichte kantoorunits van 20 tot 250 m2 te huren. Bij deze flexibele werkplekken en kantoorunits is het tevens mogelijk om per dag, meerdere dagen per week of per maand te huren.

====================

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

====================

Parkeren

Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig tegen een tarief van € 25,- excl. BTW per maand kunt u beschikken over een voor u gereserveerde parkeerplaats. Voorts is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Locatie

Het bedrijfscomplex is zeer goed bereikbaar zowel vanaf het centrum van Arnhem als vanaf de A12, het verkeersknooppunt Velperbroek, en vanaf de A325 via de Pleyroute. Het complex is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Een bushalte is direct tegen het pand gelegen.

Opleveringsniveau

• Verwarming
• Internet- en telefonieaansluitingen
• Er is een personenlift aanwezig
• Systeemplafond met inbouwverlichting
• Linoleum vloeren
• Toilet
• Keuken
• Receptie (tijdens kantooruren bezet)

Eventuele extra mogelijkheden

Optioneel

Huurcondities

Huurprijs: N.O.T.K

Huurtermijn: In overleg

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: In overleg

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan