Resultaten laden ...

Bagijnhof 74

15 - 752 m2 bedrijfsruimte te huur in Veen

Kenmerken

Huurprijs € 4.975 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein BAGIJNHOF

Bagijnhof 74 te Veen | Representatief vrijstaand bedrijfsobject, gesitueerd op goed bereikbare locatie op bedrijventerrein in Veen.

ALGEMEEN
Op centrale locatie op het bedrijventerrein in Veen bieden wij dit functionele bedrijfsobject aan. Het object beschikt over ca. 752 m2 bedrijfsruimte en heeft een representatieve uitstraling. De bedrijfshal is net afgewerkt en is o.a. voorzien van een dubbele elektrische overheaddeur aan de voorzijde, betonvloer, verlichting, kantine en sanitaire voorzieningen. Daarnaast beschikt het object over een geconditioneerde bedrijfsruimte, koelcelruimte en een afzonderlijke overheaddeur aan de rechterzijde van het object. Op het terrein zijn 8 parkeerplaatsen gesitueerd en het terrein is af te sluiten middels een elektrische schuifpoort.

STERKE PUNTEN
- Goed bereikbare locatie
- Net afgewerkt
- Parkeren op eigen terrein
- Terreinafsluiting met elektrische schuifpoort

OPPERVLAKTEN
- Ca. 578 m2 bedrijfsruimte
- Ca. 80 m2 koelcellen
- Ca. 94 m2 geconditioneerde bedrijfsruimte
- Ca. 15 m2 kantine

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het object is gerealiseerd in 1986 en is gebouwd op een onderheide betonfundering. De constructie betreft deels een traditionele constructie en deels een staalconstructie. De gevels zijn opgetrokken door middel van het gebruik van metselwerk en verticaal geplaatste geveldelen. Het dak van de bedrijfshal betreft een zadeldak. Het terrein is volledig verhard middels klinkerbestrating en is af te sluiten middels een elektrische schuifpoort.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Gas-, water-, lichtvoorzieningen
- Brandblusmiddelen

Bedrijfsruimte:
- Betonvloer
- 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren
- Lijnverlichting (LED)
- Sanitaire voorzieningen
- Kantine met pantry
- Gasgestookte heater
- Koelcelruimte
- Vriescel
- Stellingen (optioneel)

Terrein:
- Terreinverharding
- Terreinomheining met elektrische schuifpoort
- Buitenverlichting
- 8 parkeerplaatsen

STELLINGEN
De stellingen in de bedrijfshal zijn verankerd en gekeurd. Huurder heeft de mogelijkheid om de stellingen in overleg mee te huren.

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is volledig verhard middels klinkerbestrating en beschikt in totaal over 8 parkeerplaatsen. Het terrein is volledig omheind en is aan de voorzijde voorzien van een elektrische schuifpoort.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Bagijnhof heeft een centrale ligging op het bedrijventerrein van Veen. Het betreft een van de grotere bedrijventerreinen in Altena welke deels ook een subregionale functie vervult. Het bedrijventerrein heeft een directe ontsluiting naar de provinciale weg N267. Deze provinciale weg vormt samen met de N322 die aansluitend ligt, een belangrijke verkeersstroom in het Land van Heusden en Altena. Ten westen heeft u binnen 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-27 Breda-Utrecht. Ten Oosten heeft u met 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-59 Hooipolder – Empel.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bestemming betreft bedrijfsdoeleinden. Eventuele vergunningen dienen door huurder zelf bij de gemeente Altena aangevraagd te worden.

KADASTER
Aalburg - E - 1675 (ged.) - 1.187 m²
Aalburg - E - 2197 - 440 m²

HUURPRIJS
€ 4.975,- excl. btw per maand

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

AANVAARDING
In overleg

ENERGIELABEL
Energielabel A

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan