Resultaten laden ...

Bergse Dorpsstraat 3

70 m2 bedrijfsruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 1
Huur parkeerplaats € 1800 /parkeerplaats/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Hillegersberg-Noord
Bouwjaar 1927
Energielabel A

Altijd al uw eigen bedrijf aan de Bergse Dorpsstraat In Hillegersberg willen hebben? Dan is dit uw kans!

Ben Housing biedt 2 fantastische kantoorpanden te huur die volledig zijn gerenoveerd en voorzien van energielabel A en A+. Het kantoor aan de Bergse Dorpsstraat 3 bevindt zich op de begane grond en heeft een kleine kelder van ongeveer 2m2.

Indeling begane grond:
Aan de voorzijde bevindt zich een afgesloten kantoor dat door mooie stalen kozijnen met melkglas is gescheiden van de grote werkruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een ruimte dat gebruikt kan worden als werkruimte met een half open keuken. De keuken beschikt over een koelkast, vaatwasser en combimagnetron. Achter de keuken bevindt zich een ruim toilet.

De kantoren worden gestoffeerd (zonder raambekleding) , inclusief nieuwe keuken en toilet. Achter het pand bevindt zich een parkeerplaats waar 5 parkeerplaatsen worden gecreëerd. Er is een mogelijkheid tot het huren van 1 parkeerplaats voor een huurprijs van € 150,00 per maand. Zie voor alle maatgeving de tekeningen. In de dorpskern van Hillegersberg liggen alle faciliteiten in de directe omgeving zoals exclusieve modewinkels, diverse eetgelegenheden, de Bergse Plassen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Huurprijs: € 1.650,00 exclusief gas, water, licht & internet

Interesse? Maak een afspraak voor bezichtiging. Wij zijn per mail en telefonisch bereikbaar.

Interesse?
Onder het kopje 'Hoe werkt het?' op onze website staat goed uitgelegd hoe het proces werkt indien je in aanmerking zou willen komen voor deze woning.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.