Resultaten laden ...

Beyerinckweg 17 z(1-16)

32 - 43 m2 bedrijfsruimte te huur in Werkendam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerreinen Werkendam
Bedrijventerrein BRUINE KILHAVEN IV

TE HUUR- Kleinschalige bedrijfsruimtes, met een oppervlakte van 32 tot 43 m2, gelegen op de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw "Het trapezium". Op het dak bevinden zich 32 bedrijfsruimten, met verschillende afmetingen.
De bedrijfsruimten zijn geheel voorzien van verlichting, elektrisch bedienbare overheaddeuren en een betonnen vloer. Daarnaast zijn de ruimtes voorzien van enkele ramen, waardoor er voldoende natuurlijk daglicht binnentreedt.

De bedrijfsruimtes zijn gelegen op een goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein "De bruine Kilhaven".

AFMETINGEN EN PRIJZEN:
- Bedrijfsruimte type A: (32m2): €300,-- excl. btw. per maand
- Bedrijfsruimte type B: (43m2): €400,-- excl. btw. per maand

De bedrijfsruimten zijn ideaal voor ZZP-ers en voor kleinere bedrijven. U betaald voor een bedrijfsruimte van Type A slechts € 300,-- excl. btw. per maand.

VOORZIENINGEN/SPECIFICATIES:
- Gas-, elektra-, watervoorzieningen
- Rioolaansluiting
- Gesausde wanden
- Betonvloer

LOCATIE:
De bedrijfsruimtes is gesitueerd op bedrijventerrein de Bruine Kilhaven op korte afstand van de entree.

Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15.

BESTEMMING:
Bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de huurder zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

PARKEREN:
Parkeergelegenheid op het dak, voor het object.

RECLAMEVOERING:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

SERVICEKOSTEN:
Nader overeen te komen.

HUURPERIODE:
Nader overeen te komen.

HUURBETALING:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

HUURVERHOGING:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

OMZETBELASTING:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.