Resultaten laden ...

De Binderij 72

15 - 104 m2 bedrijfsruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 590 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Literatuurwijk
Bedrijventerrein DE BINDERIJ

Algemeen
J’esthé is hét centrum voor innerlijke en uiterlijke verzorging in Almere, gevestigd op bedrijventerrein de Binderij in Almere-literatuurwijk. De Binderij is goed te bereiken en ligt aan uitvalswegen naar de Hogering en de A6. Het station van Almere-Muziekwijk ligt op loopafstand.

Als zelfstandig ondernemer kun jij je hier vestigen, de bedoeling is dat jouw professie ook de andere ondersteund. Je werkt zelfstandig maar niet alleen, hoe gezellig is dat! Het centrum straalt luxe en rust uit. Jouw klant zal zich hier op haar/zijn gemak voelen. Je werktijden bepaal je zelf, door samen te werken met je mede ondernemers kun je jouw klantenkring uitbreiden. Samen staan we sterker!

Op dit ogenblik is er gevestigd een; schoonheidsspecialiste, kapper, colonhydrotherapeut, waxing/ontspanningsmassage salon, nagelstyliste en een haartransplantatiekliniek.

Indeling
Gezamenlijke entree met toilet, balie en wachtruimte (gemeenschappelijke ruimte). In de wachtruimte staat een grote leestafel. Aan de wachtruimte liggen diverse behandelkamers.

Vanuit de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond, kunt u via de trap naar de 1e verdieping. Op deze verdieping zal zich binnenkort een kapsalon vestigen maar er is ook nog een afsluitbare ruimte/kamer over die zich prima leent voor bijvoorbeeld ene pedicure, wimperstylist of andere uiterlijke verzorgingsberoepen. De ruimte wordt leeg opgeleverd, overname van de stoel is eventueel te bespreken. De aangeboden ruimte is ongeveer 15m2, er is een wasbak is aanwezig en de ruimte is afgewerkt met een systeemplafond met daglichtpanelen.

Huurprijs
De huur is € 590,- inclusief servicekosten per maand, excl btw.
De huurbedragen zijn per maand exclusief BTW en inclusief verwarming, elektra, schoonmaak van de centrale ruimtes en gebruik van water. Alles op basis van Fair use policy. Er is een gemeenschappelijk gebruik van keuken en toilet.

Huurtermijn
1 jaar

Opzegtermijn
3 maanden

Huurbetaling
Per maand vooruit te voldoen.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015) inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
Per direct.

Voorbehoud
Eigenaar behoudt zich het recht tot gunning voor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan