Resultaten laden ...

De Lus 0 ong

9 - 18 m2 bedrijfsruimte te huur in Schagen

Kenmerken

Huurprijs € 169 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen ten westen van Schagen
Bedrijventerrein LAGEDIJK

De PNO Garageboxen zijn multifunctionele ruimtes, geschikt voor opslag of werkruimte. Denk aan ZZP-ers die hun gereedschap en materiaal willen opslaan, een handige doe-het-zelver die klusruimte zoekt, iemand met een webshop die z’n spullen niet meer kwijt kan, een bloemist die een koelcel kan gebruiken, een autoliefhebber die aan zijn oldtimer wil sleutelen of een vertegenwoordiger die opslagruimte nodig heeft. De boxen zijn al te huur vanaf 89 euro per maand. En voor dat bedrag krijg je meer dan alleen een kale ruimte; elke bedrijfsunit heeft namelijk een eigen huisnummer. Ondernemende huurders beschikken dus meteen over een zakelijk postadres.

PNO Garagebox start binnenkort met de bouw van fase 2, waarbij nog eens 46 opslagruimtes worden gerealiseerd.
Meerdere type units
Het complex bestaat uit meerdere type units. Op de begane grond komen 15 large boxen, met afmetingen van 3 meter breed, 7 meter diep en 3 meter hoog en zijn voorzien van een elektrische overheaddeur. Daarnaast zijn er vier gekoppelde large boxen. Deze boxen zijn verbonden via een loopdeur in de tussenliggende muur.

Units op de etage
Op de verdieping komen etage-boxen van 3 meter breed, 7 of 3,5 meter diep en 2,5 meter hoog. De boxen op de verdieping zijn ideaal voor de opslag van huisraad, archief en andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt. De scherp geprijsde etage-boxen zijn bereikbaar via een goederenlift en een trap.

Units met zij-ingang
Aan één zijde van het complex komen units met een eigen zij-ingang. Deze ruimtes zijn toegankelijk via een loopdeur en voorzien van ramen met draai kiepfunctie. Dat maakt deze units zeer geschikt als showroom of kantoorruimte.

Alle units zijn afgewerkt met LED-verlichting, geïsoleerde overheaddeuren, gecoate vloeren en wanden en diverse stroompunten.

Garagebox Small - 3 x 3 x 2,5 m - 9 m2 – Begane grond.
Garagebox Medium - 3 x 6 x 2,5 m - 18 m2 – Begane grond.
Garagebox Large - 3 x 7 x 3 m - 21 m2 – Begane grond.

FASE 2:
Garagebox Large+ - 3 x 7 x 3 m - 21 m2 - Met elektrische overheaddeur – Begane grond
Garagebox Medium zij-ingang - 3,5 x 6 x 3 m – Loopdeur en raam – Begane grond

Etageboxen op verdieping:
Etage Small - 3 x 3,5 x 2,5m - 10,5m2 - Verdieping
Etage Medium - 3 x 7 x 2,5m - 21 m2 - Verdieping

Op bedrijventerrein Lagedijk 'De Lus' is het noordelijke deel van bedrijventerrein Lagedijk in Schagen en is gelegen aan het centrum van de stad. Het ligt direct aan de N245 en nabij N248 en N9 (de weg van Alkmaar naar Den Helder).

Op het terrein van PNO Garagebox Schagen zijn 56 garageboxen verdeeld over 3 typen beschikbaar, bijzonder geschikt als opslag- en werkruimte.

Formaten
(B x L X H)
Type Small: 3m x 3m x 2,5m = 9 m2
Type Medium: 3m x 6m x 2,5m = 18 m2
Type Large: 3m x 7m x 3m = 21 m2

Het complex op De Lus in Schagen is afgesloten met een elektrisch te bedienen hekwerk. Het complex is voor huurders 24/7 toegankelijk en wordt continue in de gaten gehouden via camerabeveiliging en indien nodig kijkt de meldkamer actief mee. Een parkbeheerder zorgt voor het dagelijkse beheer. Uiteraard zijn er ook sanitaire voorzieningen aanwezig zoals toiletten en wastafels.

Een garagebox wordt altijd standaard opgeleverd met deze functionaliteiten:
• 24/7 camerabeveiliging en opvolging van de meldkamer
• 24/7 toegang via mobiele app
• Betonnen boxen
• Faciliteiten (sanitair/postbus)
• Multifunctioneel gebruik (opslag/werkruimte)
• Elektrapunten
• Led verlichting
• Vloercoating
• Uiteraard kunt u de garagebox uitbreiden met o.a. krachtstroom, extra verlichting, klimaatbeheersing, loopdeur en elektrische deur

• U huurt rechtstreeks bij PNO Garagebox.