Resultaten laden ...

Draaibank 13

925 m2 bedrijfsruimte te huur in Zaandam


Kenmerken

Omschrijving

Volledig ingerichte productiekeuken van circa 925 m² VVO in oud munitiemagazijn op het hippe HEMbrugterrein in Zaandam. De volledig ingerichte en professionele keukenruimte is uitermate geschikt voor cateraars, producenten of receptuur-ontwikkelaars. Naast toegang tot een professionele werkomgeving en apparatuur, biedt het de gebruiker een prettige werkplek. Het door groen omgeven vrijstaande pand heeft grote raampartijen over de gehele lengte aan beide kanten en biedt veel daglichttoetreding en connectie met de bosrijke omgeving.

Door de brede bestemming van de ruimte is Draaibank 13 naast productiekeuken ook uitermate geschikt voor kantoorgebruikers die in een industrieel munitiemagazijn kantoor zouden willen houden!

Ligging
De bedrijfsruimte is gevestigd op het HEMbrugterrein in Zaandam; een groene omgeving met industriële gebouwen omgeven door water. Het terrein bevindt zich middenin een transformatie van een afgesloten gebied naar een geweldige nieuwe plek voor werken, wonen, recreëren, natuur én cultuur.

Locatie
Het Hembrugterrein ligt op de grens tussen Amsterdam en Zaandam en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Vanaf de A8 via afslag Zaanstad-Zuid is het terrein binnen 10 minuten te bereiken. Parkeren op het terrein is gratis.

De Hempont bevindt zich op loopafstand van het terrein waardoor Amsterdam lopend, met de fiets of met de scooter binnen ca. 10 min te bereiken is. Buslijn 456 rijdt via de Hemkade over het terrein en heeft een directe verbinding met de Hempont, Assendelft en station Zaandam. Met de fiets vanaf de Dam in Amsterdam rijd je in 30 minuten naar het Hembrugterrein.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 925 m² VVO en is als volgt verdeeld:

- Begane grond: 640 m² VVO bedrijfsruimte;
- Entresol: ca. 285 m² VVO bedrijfs-/kantoorruimte.

Parkeren
Voor de deur van de bedrijfsruimte kunnen een aantal auto's geparkeerd worden. Parkeren op het gehele Hembrugterrein is gratis.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende aanwezige voorzieningen:

- verwarming middels warmtestralers;
- centrale waterontharder;
- diverse aansluitingen krachtstroom 16A/32A;
- vetput (debiet 4l/s);
- wonderboard wandbekleding;
- epoxy coating vloer;
- elektra aansluiting (bedraagt momenteel) 3 x 80A;
- gasaansluiting 40m³;

De inventarislijst van de productiekeuken is op aanvraag beschikbaar en aanwezig in verhuurdossier.

Huurprijs
€ 125.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming bedrijfsruimte van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse PM.

Betalingsverplichting
Per kwartaal bestaat de betalingsverplichting van huurder uit de huurprijs plus de servicekosten, beide te vermeerderen met BTW en te voldoen bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.