Resultaten laden ...

Hooge Mierdseweg 5

1.100 - 2.270 m2 bedrijfsruimte te huur in Reusel

Kenmerken

Huurprijs € 37 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Buitengebied ten noorden van Reusel
Bouwjaar 2016

Multifunctioneel bedrijfspand beschikbaar voor de verhuur aan de rand van het centrum van Reusel. Bij de bouw van het pand in 2016 is gekozen voor een functionele indeling en goede materialen. Zodoende biedt het pand volop mogelijkheden voor bedrijven die opzoek zijn naar statische opslag.

Algemene gegevens

Opslagruimte: circa. 2.270 m2 BVO (De ruimte kan eventueel worden opgesplitst in 2 ruimtes.)

Vrije hoogte: circa. 6 meter

Vrije overspanning: circa. 4.6 meter

====================

====================

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen aan de rand van het centrum van Reusel op korte afstand van de N269 (Tilburg – Reusel). Via de N269 zijn de Rijkswegen A67 (Antwerpen – Venlo) en de A58 (Eindhoven – Bergen op Zoom zeer goed bereikbaar.

Parkeren

Op het verharde buitenterrein is het mogelijk een aantal parkeerplaatsen te gebruiken en is er voldoende ruimte voor het laden- en lossen van goederen.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan is het bedrijfspand bestemt statische opslag.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

- Brandpreventiemiddelen
- Krachtstroom
- Lichtstraat
- Vijf overheaddeuren
- TL – verlichting
- Geïsoleerde wanden en daken
- Klinkervloer

Huurcondities

Huurprijs: € 37,- per m2 per jaar exclusief btw.
Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar.
Servicekosten: Niet van toepassing.
Aanvaarding: Per direct.
Opzegtermijn: 3 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan