Resultaten laden ...

Hunselerdijk 3 a - 5

1.000 m2 bedrijfsruimte te koop in Kelpen

Kenmerken

Prijs € 695.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Kelpen-Oler

Bedrijfslocatie met bedrijfswoning en bedrijfsgebouw van in totaal circa 1.000 m², geheel vrij gelegen in het buitengebied van Kelpen-Oler, gemeente Leudal. De locatie is voor meerdere doeleinden geschikt waaronder het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten zoals vermeld in de categorieën 1 en 2 van de Lijst van Bedrijfsactiviteiten welke te vinden is op Ruimtelijkeplannen.nl.

De bedrijfswoning met een inhoud van circa 775 m³ en een woonoppervlakte van circa 140 m² is ruim van opzet. De woning is gebouwd in 1969 en beschikt onder andere over een ruime woonkamer, gesloten keuken, kantoorruimte, badkamer en drie
slaapkamers. Tevens heeft de woning een inpandige garage en een souterrain welke in enkele ruimtes is verdeeld.

Het bedrijfsgebouw is opgetrokken uit steen en voorzien van spouwmuren. Het dak bestaat uit een platconstructie welke deels geïsoleerd is. Het gebouw is thans voorzien in verschillende ruimtes waaronder een winkel, kantoorruimte, keuken en
vuurwerkopslagplaats. Het rechter gedeelte van het bedrijfsgebouw bestaat uit een bedrijfshal, met inpandig een technische ruimte van de wasboxen en wasstraat.
De diverse ruimtes zijn indien gewenst grotendeels prima samen te voegen. De totale oppervlakte bedraagt circa 1.000 m².

Object:
Het huidige gebouw wordt overgedragen ZONDER tankstation. Vanwege de verplaatsing van het tankstation, zal dit geheel worden afgebroken volgens de geldende regelgeving. De artist-impressie geeft een goed beeld van hoe het er uit ziet na de verwijdering en na een eventuele renovatie.
Bedrijfswoning - woonruimte - ca. 140 m²
Bedrijfsgebouw – multifunctionele ruimtes - ca. 1.000 m²

Parkeren:
Op eigen terrein zijn mogelijkheden voor voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Buitengebied´.
Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´), echter zonder tankstation, opgeleverd

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan