Resultaten laden ...

Kopenhagenstraat 0 ong

316 m2 bedrijfsruimte te koop in Sittard

Kenmerken

Prijs € 315.000 v.o.n.
Perceeloppervlakte 338 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten
Bedrijventerrein Bedrijvenstad Fortuna

VLEK 10 - 11 Nieuwbouw bedrijfsunits (C t/m M) - TE KOOP/TE HUUR vanaf ca. 316 BVO m² (begane grond + verdiepingsvloer) met eigen 2 p-plaatsen aan de achterzijde, gelegen op "Bedrijvenstad Fortuna". Opleveringsniveau: CASCO. Meerwensen in overleg te bepalen. De mogelijkheid bestaat zowel om de units onderling te koppelen, als de units maximaal uit te bouwen zodat de p-plaatsen vervallen.

De koopprijs per unit bedraagt € 315.000,00 excl. BTW. Prijspeil 12 oktober 2022. De aankoop geschiedt tweeledig, enerzijds koopt men de grond, anderzijds sluit men een aannemingsovereenkomst met de bouwer. De bedragen van beide overeenkomsten zijn exclusief BTW en exclusief overige kosten (o.a. notaris). Er bestaat de mogelijkheid dat er sprake is van prijsstijgingen i.v.m. stijgende kosten van het bouwmateriaal.

REEDS VERKOCHT: units C, D, E en F.

OBJECT
Het betreft 11 nieuwbouw units (C t/m M), bestaande uit tegen elkaar gelegen zelfstandige bedrijfsunits met een zeer representatieve en hoogwaardige gevel. Het aanbod is gebaseerd op een casco levering. In overleg kunnen specifieke wensen van koper met betrekking tot de indeling en afwerking in de afbouw worden geïntegreerd. De units zijn voorzien van een rolpoort met loopdeur en eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde. Thans zijn er nog diverse units te realiseren.
TE KOOP vanaf ca. 276 m² BVO begane grond. Een verdiepingsvloer van ca. 40 m2 is inclusief. Vrije hoogte: 7,00m.

LOCATIE
Deze ontwikkel locatie is gesitueerd aan de Kopenhagenstraat van Bedrijvenstad Fortuna (VLEK 10). Bedrijvenstad Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnd bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare locatie aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic. Er is een bushalte gelegen op minder dan 500 meter, het NS-station is gelegen op minder dan 1.000 meter en de aan-, en afritten van het autosnelwegennet liggen binnen 2 km vanaf het object gerekend.

LIGGING
Bedrijvenstad Fortuna in Sittard kenmerkt zich door een uitstekende en goed bereikbare ligging aan de N276/N294/Bergerweg op korte afstand (ca. 4 km) van de A2 Eindhoven-Maastricht. Er is hier de afgelopen jaren een Bedrijvenstad ontwikkeld met zowel sportactiviteiten rondom het stadion van Fortuna Sittard (Fitland, Tom Dumoulin fietspark) als een modern bedrijvenpark in het groen (bijvoorbeeld Sabic, Zo Wonen), met oog voor kwaliteit op een strategisch markante plek.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

OPLEVERINGSNIVEAU
De units worden CASCO opgeleverd, standaard v.v. een betonnen gevlinderde vloer, een handbediende overheadpoort (afm. 4,00m x 4,50m) met loopdeur, aluminium kozijnen met dubbel glas en draai/kiep ramen, betonnen verdiepingsvloer, 2 p-plaatsen aan de achterzijde op beklinkerd terrein. Vrije hoogte: 7,00m, onderkant verdiepingsvloer: 3,50m. Zie technische omschrijving in bijlage. Verdere wensen en eisen in overleg te bepalen.

ONTWIKKELLOCATIE
In overleg met opdrachtgever is het mogelijk een volledig op koper afgestemde ontwikkeling te realiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

AANVAARDING
In overleg.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Funderingen:
Funderingen op staal uitgevoerd.

Bestrating/terrein inventaris
- T.p.v. de voordeur worden betonklinkers aangebracht.
- Talud wordt voorzien van worteldoek met een bodembedekker.
- Trap wordt uitgevoerd in prefab betonnen traptreden.
- Ten behoeve van firmanaam/huisnummer wordt een aluminium kader met een glasplaat geplaatst.
- Aan de achtergevel wordt de parkeerstrook voorzien van betonklinkers.

Buitenwanden:
- De voorgevel wordt uitgevoerd in een sandwichpaneel, blind bevestigd.
- De achtergevel wordt uitgevoerd in 100 mm dikke panelen.
- De achtergevel wordt uitgevoerd in verticaal aangebrachte sandwichpaneel, zichtbaar bevestigd.
- De luifel aan de dakrand wordt uitgevoerd in een thermisch verzinkte staalconstructie en voorzien van thermisch verzinkte roosters.

Vloeren:
- De begane grondvloer is uitgevoerd als een monolithisch afgewerkte betonvloer, op zand gestort.
- De verdiepingsvloer is uitgevoerd als monolithisch afgewerkte kanaalplaatvloer.

Kozijnen:
- Buitenkozijnen voorgevel worden uitgevoerd in aluminium.
- In de achtergevel wordt een handbediende overheaddeur aangebracht, afmeting 4000 * 4500 mm.
- In de achtergevel wordt tevens een loopdeur aangebracht afmeting 1000 * 2350 mm.
- De luifel t.p.v. de voordeur wordt uitgevoerd in een thermisch verzinkt U-profiel en aan de binnenzijde voorzien van een glasplaat.

Beglazing:
De buitenkozijnen worden voorzien van HR++ isolerende beglazing.

Dakbedekking:
Het plat dak wordt voorzien van een stalen dak beplating waarop PIR isolatie en 1 laag bitumineuze dakbedekking.

Installaties:
- Het pand wordt bedrijfsklaar aangesloten op het RWA-riool.
- De aansluiting van het DWA-riool wordt afgedopt binnengebracht tot in de meterkastput.
- Voor de overige nutsaansluitingen worden mantelbuizen aangebracht tot in de meterkast- put