Resultaten laden ...

Molenstraat 125 abc

97 m2 bedrijfsruimte te koop in Apeldoorn

Kenmerken

Prijs € 749.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Welgelegen

Wat een bijzonder pand!

Wie op zoek is naar een riante bijzondere woning met bedrijfsmogelijkheid of splitsing in 3 woonhuizen, is aan de Molenstraat aan het juiste adres. Deze vrijstaande woning, met witte gevel en karakteristiek mansardedak, biedt plaats voor een beweeglijk gezin of meerdere gezinnen en u kan daarnaast uw bedrijf huisvesten.

Momenteel beschikt het pand in feite over twee separate woningen met elk een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Dit maakt de woning zowel levensloopbestendig als zeer geschikt voor bijvoorbeeld mantelzorg. Momenteel wordt de woning op de verdieping verhuurd middels een vast huurcontract.

De inpandige bedrijfsruimte meet ca. 97 m2 en bestaat uit een grote werkruimte met scheidingswand, koelcel, keuken, garage, toilet en magazijn, zodat ook dit gedeelte zelfstandig kan worden gebruikt. Doordat de bestemming geheel wonen aangeeft zou men deze ruimte tot 3e woning kunnen verbouwen. U beschikt over een tuin evenals een groot dakterras.

Kortom: een zeer ruime woning met bijna eindeloze mogelijkheden.

De Molenstraat is gesitueerd aan de oostzijde van Apeldoorn, op loopafstand van winkels, diverse horecavoorzieningen, kinderopvang, scholen en station. Ook het gezellige centrum is op steenworp afstand, zodat u alle voorzieningen binnen handbereik heeft. Apeldoorn is gelegen aan de rand van De Hoge Veluwe. Natuur-, fiets- en wandelliefhebbers zullen zich hier uitstekend thuis voelen. Via de uitvalswegen rijdt u snel naar steden als Zwolle, Arnhem, Utrecht en Enschede.

Indeling
Begane grond:
U komt binnen via de hal met meterkast, toiletruimte, garderobe, inbouwkast en toegang tot het kantoor – tevens doorgang naar de bedrijfsruimte – en de keuken aan de voorzijde. Deze is voorzien van spotverlichting en een L-vormig keukenopstelling in moderne uitvoering, met inbouwapparatuur als een vijfpits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser, in de kastenwand vindt u koelkast, vriezer en combi-oven.
Via een open doorgang heeft u toegang tot de riante living met strak afgewerkte wanden, grote raampartijen en een riante zithoek. De eethoek is door een halfhoge wand gescheiden van de zithoek. Vanuit de living bereikt u de gang met toegang tot twee grote slaapkamers, de badkamer en een inbouwkast met witgoedaansluitingen. De beide slaapkamers zijn uitgerust met een grote raampartij met openslaande ramen, radiator en strak afgewerkte wanden. Alle woonvertrekken zijn afgewerkt met een mooie laminaatvloer.
In de volledig betegelde badkamer vindt u spotverlichting, designradiator, badkamermeubel met lades, dubbele wastafel, spiegelkast met verlichting en wandkast, inloopdouche met glazen wand en hand- en regendouche, wandcloset en een groot (hoek)bad met whirlpool.
De bedrijfsruimte bestaat uit een grote werkruimte met scheidingswand, een koelcel, L-vormige keuken met kitchenette, portaal met doorgang naar buiten, grote garage, toiletruimte en een magazijn met cv-installatie. Doordat de bedrijfsruimte een separate entree heeft is deze prima te scheiden van de begane grond woning.

1e verdieping:
Eigen opgang. Hier treft u een woonkamer voorzien van een lichte laminaatvloer, grote raampartij, strak geschilderde wanden en sfeervolle zolderbalken. In de hal bevinden zich een berging met witgoedaansluitingen, een separate toiletruimte en een keuken met U-vormig keukenmeubel v.v. vierpits gaskookplaat, afzuigkap en cv-installatie.
Via de woonkamer heeft u toegang tot een grote slaapkamer met laminaatvloer, raampartij, plafondbalken en riante berging. De tweede slaapkamer wordt bereikt via de hal en beschikt eveneens over een raampartij met openslaande ramen, mooie laminaatvloer en strak afgewerkte wanden. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van spotverlichting en een raampartij. U vindt er een douchecabine, ligbad op pootjes en een aanrecht v.v. wastafel en spiegel met verlichting. De hal geeft tevens toegang tot een zeer ruim dakterras aan de achterzijde.

Buiten
U beschikt over een bescheiden tuin, volledig betegeld en met alle ruimte voor een eet- of loungehoek. Het dakterras is toegankelijk van buitenaf of via de eerste verdieping. Het is bijzonder ruim en heerlijk zonnig. Daarnaast is er aan de zijkant voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor 4 auto’s.

Deze woning is geschikt voor verduurzaming (herkenbaar aan de groene loper) en beschikt over een GavoorA Energie Adviesrapport dat je inzicht geeft in de duurzame investering(en) die wij adviseren voor je nieuwe (t)huis. Verduurzamen betekent lagere energie- en woonlasten, comfortabel wonen in een courante woning en een persoonlijke bijdrage aan het milieu. En dit alles tegen gunstige hypotheekvoorwaarden. Vraag naar het GavoorA Energie Adviesrapport en de hypotheek tijdens je bezichtiging en onze makelaar kan je hier alles over vertellen.

Bijzonderheden van de woning
- Vrijstaande woning met inpandige bedrijfsruimte
- Zelfstandige b.g. en verdieping met eigen opgang
- B.g. en verdieping elk voorzien van twee slaapkamers
- Bedrijfsruimte v.v. o.a. keuken, koelcel, garage en magazijn
- Mogelijkheid voor bijv. mantelzorgwoning of woningverhuur
- Woonoppervlakte: 192 m2
- Overige inpandige ruimte: 97 m2
- Gebouw gebonden buitenruimte: 35 m2
- Bouwjaar: 1903

Aanvaarding: in overleg.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan