Resultaten laden ...

Noordkade 68

40 m2 bedrijfsruimte te huur in Waddinxveen

Kenmerken

Huurprijs € 395 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein Noordkade
Bouwjaar 1986

Riante bedrijfs- opslagruimte(‘s) beschikbaar in dit karakteristieke en monumentale gebouw aan de Noordkade in Waddinxveen. De bedrijfsruimtes zijn recent grondig gemoderniseerd waardoor het helemaal voldoet aan de hedendaagse wensen en eisen. De beschikbare bedrijfsunit is zeer functioneel ingericht waardoor het uitermate geschikt is voor bedrijven actief in het midden en kleinbedrijf.

De Noordkade ligt aan de rivier de Gouwe en grenst aan bedrijven terrein Noord te Waddinxveen en is gelegen op redelijke afstand van de op- en afritten van de A12 (Utrecht – Den Haag) en de A20 (Gouda – Rotterdam). Openbaar vervoer voorzieningen zijn op korte afstand gelegen.

Algemene gegevens

Vrije hoogte: circa. 2.7 meter

Vrije overspanning constructie: circa. 5 meter

Momenteel, Nog maar een aantal units beschikbaar;
40 m2 Opslag / bedrijfsruimte -- € 395 ,- p.m.

Zoals weergegeven op de advertentiefoto's, betreft het een bedrijfsruimte met diverse mogelijkheden. Het is geschikt als opslagruimte voor bedrijfsgoederen en beschikt over een aansluitende kantine, incl. sanitair en keuken.

====================

====================

Parkeren

Het voorgelegen buitenterrein biedt voldoende ruimte voor parkeren en voor het laden en lossen van goederen. Buitenopslag is niet toegestaan op het terrein.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het pand een "Bedrijventerrein” bestemming met een functieaanduiding milieucategorie tot en met 3.1. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Betonvloer
- Brandpreventiemiddelen
- Goederenlift met palletwagen (geschikt voor pallets uit bakwagen)
- Kantine
- Krachtstroom
- LED – verlichting
- Overheaddeur
- Loadingdock (eventueel met helling)

Huurcondities

Huurprijs vanaf € 395,- per maand

Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar.

Servicekosten: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Niet van toepassing, Voor specifieke opslagruimtes.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan