Resultaten laden ...

Parallelweg 6 B&C

314 m2 bedrijfsruimte te koop in Goirle

Kenmerken

Prijs € 975.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Tijlvoort-Noort
Bedrijventerrein TIJVOORT

Riante bedrijfswoning met multifunctionele bedrijfs- en kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein de "Tijvoort” in Goirle. Het bedrijventerrein ligt aan de zuidzijde van Goirle aan de rand van natuurgebied "De Regte Heide". Het centrum van Goirle, het zwembad, meerdere basisscholen, één middelbare school en de sportverenigingen zijn bovendien op korte afstand bereikbaar.

Het bedrijventerrein wordt ontsloten via de N630 (Turnhoutsebaan) die na ca. 3 km aansluiting geeft op de snelweg A58 (Breda – Eindhoven). Vanaf de A58 zijn er verbindingen naar de A16 (Antwerpen – Rotterdam) en de A2 (Amsterdam – Maastricht).

Mede door de prettige ligging is wonen en werken ideaal te combineren, maar ook bied het pand uitstekend de mogelijkheid om de bedrijfsruimte te verhuren aan een derde.

Metrages (BVO)

Bedrijfswoning

Begane grond: circa. 80 m2 BVO

Eerste verdieping: circa. 80 m2 BVO

Bedrijfsgedeelte

Bedrijfsruimte: circa. 270 m2 BVO

Entresolvloer: circa. 44 m2 BVO (waarvan circa. 21 m2 BVO als kantoorruimte gebruikt kan worden)

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het eigen terrein en in de directe omgeving. Zo heeft de woning circa. 155 m² aan parkeerplaats en de bedrijfsruimte circa. 170 m² aan parkeergelegenheid.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het pand een “Bedrijventerrein” bestemming Binnen deze bestemming zijn bedrijven t/m milieucategorie 3.1 toegestaan. Het woongedeelte heeft een bedrijfswoning bestemming.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Indeling bedrijfswoning

De bedrijfswoning bestaat op de begane grond uit een riante entree met hal, royale woonkamer met open leefkeuken en een praktijk- kantoorruimte wat tevens te gebruiken zou kunnen zijn als een extra slaapkamer.

De eerste verdieping is te bereiken middels een vaste trapopgang vanuit de hal en bestaat uit drie ruime slaapkamers, een badkamer en een waskamer.

De woning beschikt over een opbergzolder, de zolder is te bereiken via een vlizotrap.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

- Betonvloer
- Brandpreventiemiddelen
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Krachtstroom
- Internet- en telefonieaansluitingen
- LED - verlichting
- Overheaddeur
- Toiletruimte
- 38 zonnepanelen aanwezig
- Vrije hoogte: circa. 5,9 meter

Kadastrale gegevens

Gemeente: Goirle
Sectie: B
Nummers : 6843, 6842 en 6561
Oppervlakte: 1.244 m2

Koopcondities

Vraagprijs: € 975.000,- k.k.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan