Resultaten laden ...

Riethil 14

24 m2 bedrijfsruimte te koop in Breda

Kenmerken

Prijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Krogten
Bedrijventerrein KROGTEN ZUID

p 10 minuten afstand van Breda-Centrum wordt aan "De Krogten" “Opslagboxen.nl | Breda” ontwikkeld. Een multifunctioneel en duurzaam complex met opslagboxen voor particulieren en kleinschalige bedrijfsunits voor ondernemers.

Opslagboxen.nl | Breda bestaat uit 169 opslagboxen en bedrijfsunits van 12 m² tot 24 m², verdeeld over twee bouwlagen. Multifunctioneel te gebruiken voor zzp’ers, mkb’ers, hobbyisten en particulieren. Ook voor beleggers is een investering in één of meer opslagboxen een aantrekkelijke optie.

Opslagboxen.nl | Breda wordt een multifunctioneel bedrijfspark: duurzaam, veilig en goed bereikbaar. Het project is 24/7 toegankelijk. De veiligheid krijgt er veel aandacht: het gebouw is voorzien van een geavanceerd toegangscontrolesysteem (met key-tags), camerabewaking over het gehele terrein en toegang door middel van automatische toegangspoorten.

Dankzij een actief parkmanagement blijft de uitstraling van het complex ook in de toekomst hoogwaardig. De stroom wordt grotendeels opgewekt door zonnepanelen.

type units
Het complex zal gefaseerd worden opgeleverd, waarbij in totaal zes verschillende types worden gerealiseerd. De types zijn als volgt:

- Type A - oppervlakte: 18 m² (6m x 3m x 3,5m) - Koopsom: € 36.490,- V.O.N. excl. BTW
- Type B - oppervlakte: 21 m² (7m x 3m x 3,5m) - Koopsom: € 41.490,- V.O.N. excl. BTW
- Type C - oppervlakte: 24 m² (8m x 3m x 3,5m) - Koopsom: € 46.490,- V.O.N. excl. BTW

- Type AA - oppervlakte: 18 m² (6m x 3m x 3m) - Koopsom: € 33.990,- V.O.N. excl. BTW
- Type BB - oppervlakte: 21 m² (7m x 3m x 3m) - Koopsom: € 38.990,- V.O.N. excl. BTW
- Type CC - oppervlakte: 24 m² (8m x 3m x 3m) - Koopsom: € 43.490,- V.O.N. excl. BTW

faciliteiten en voorzieningen
- Elke box heeft een eigen postadres
- Elke box is voorzien van eigen elektra tussenmeter en 4 wcd's (16A - 230 volt)
- Stroomopwekking door zonnepanelen;
- Oprijbaan naar de 1e verdieping
- Camerabeveiliging
- Key-tags voor automatisch hekwerk
- Vloerbelasting 350 kg/m2 per box
- Handbediende sectionaal overheaddeur (elektrisch optioneel);
- Inrijhoogte: 297 cm (BG)
- Inrijhoogte: 247 cm (1e verdieping)
- Inrijbreedte: 250 cm
- Afgesloten technische ruimte en gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen;

begane grond en eerste verdieping, ideaal voor ondernemers en particulieren
De opslagboxen op de begane grond en eerste verdieping zijn uitstekend geschikt voor zakelijk en particulier gebruik. Deze units hebben grotere binnenmaten, waardoor deze units breed inzetbaar zijn als opslagruimte voor gereedschap en materialen, als werkruimte of als opslag- en verpakkingsruimte voor een webshop. Ook zijn het ideale stallingsruimten voor bijvoorbeeld een exclusieve of klassieke auto, een camper, aanhangers, uw boot of huisraad. Dankzij een royale oprijbaan is de eerste verdieping tevens goed bereikbaar met de auto en/of de werkbus.

ligging en bereikbaarheid
Bedrijventerrein De Krogten ligt in het noordelijk deel van de gemeente Breda. Het bedrijventerrein wordt omgeven door de Crogtdijk (noordelijke rondweg), de Terheijdenseweg en de rivier De Mark. Twee belangrijke wegen doorsnijden het bedrijventerrein: Konijnenberg en Moerlaken. De ligging van De Krogten is uniek: aan het water en het spoor, nabij het stadscentrum en binnen het bereik van alle stadswijken. Op het bedrijventerrein van ca. 225 hectare is een brede verscheidenheid aan bedrijven gevestigd, waaronder bekende namen zoals Makro, Hanos en Hornbach. De ongeveer 250 bedrijven zijn vooral te vinden in de (chemische) industrie, de handel-, bouw- en transportsector.

De ontsluiting van De Krogten is uitstekend. Via de N285 is rijksweg A59 te bereiken. Via de Backer en Ruebweg is rijksweg A16 snel bereikbaar. Op loopstand zijn diverse busstations gelegen, bestemd voor buslijnen 117, 122 en 123.

beheer opslagboxen
Opslagboxen.nl | Breda heeft een samenwerking gerealiseerd met Batenburg Vastgoedbeheer. Overweegt u te investeren, maar heeft u onvoldoende tijd- en of zin om de beheertaken op uw te nemen? Maak kennis met een vastgoedspecialist die voor u alle zorgen rondom het beheer van uw opslagbox(en) uit handen neemt. Een specialist die uw vastgoedbeheer professionaliseert en alert is op alle facetten die u maar kunt bedenken rondom vastgoedbeheer. Die specialist heet Batenburg Vastgoedbeheer.

vereniging van eigenaars
Als koper wordt u van rechtswege lid van de nog op te richten “Vereniging van Eigenaars Opslagboxen-breda.nl”.

beschikbaar
Het project bestaat uit twee fases. Naar verwachting worden deze tegelijkertijd gerealiseerd. De verwachting is dat medio 2023 de eerste boxen opgeleverd kunnen worden.

KOPERSINFORMATIE

metrages
Genoemde metrages in de projectinformatie betreffen buitenmaten.

appartementsrechten
De grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welke eigendom geeft in naar rato onverdeeld aandeel van het geheel, met een uitsluitend gebruik van de gekochte unit(s).

waarborgsom
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 3 weken na ondertekening van de koop-aannemingsovereenkomst, dan wel verlopen ontbindende voorwaarde voor financiering.

voorbehoud
De informatievoorziening is onder voorbehoud van het verkrijgen van een onherroepelijke omgevingsvergunning van de Gemeente Breda voor de realisatie van het complex. De ontwikkelaar behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de tekeningen, materiaalgebruik, technische gegevens en verkoopbrochures indien daartoe aanleiding voor is als gevolg van terugkoppeling van diverse stakeholders.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan