Resultaten laden ...

Rietveldenweg 32 plant 8

661 m2 bedrijfsruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs € 44.950 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt De Rietvelden-Oost
Bedrijventerrein DE RIETVELDEN

Locatie
De op zichtlocatie gelegen showroom-/kantoorruimte ligt aan de Rietveldenweg, op het gelijknamige bedrijventerrein aan de noord-oostzijde van het centrum van Den Bosch. De Rietvelden is met name bekend vanwege de vestiging hier van Heineken. Maar ook Makro, Sligro, Karwei, Moonen scheepswerf, Bouwmaat en een groot aantal handels- en assemblageondernemingen is hier gevestigd. De ligging is zeer gunstig met een directe aansluiting op de A59, van waaruit snel Waalwijk/Rotterdam aan de westzijde en de A2 Utrecht/Eindhoven aan de oostzijde bereikbaar zijn. Het gebouw ligt meer aan de stadskant en daarbij is het NS-station met 15 minuten lopen bereikbaar.

Op bedrijvenpark Rietveldenweg 32 bevinden zich elf gebouwen, zogenaamde plants, die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. De kantoor-, opslag- en productieplants zijn in het verleden eigendom geweest van AMP (tegenwoordig Tyco Electronics Nederland), maar inmiddels door verschillende toonaangevende bedrijven in gebruik. 

Object
De direct aan de Rietveldenweg gelegen showroom-/kantoorruimte (plant 8) heeft een oppervlakte van circa 661 m² en bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw.

Opleveringsniveau
Het object wordt leeg en ontruimd opgeleverd, doch aanpassingen van het object kunnen worden gerealiseerd op basis van de behoeften van de huurder.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan