Resultaten laden ...

Stavangerweg 41-12

72 m2 bedrijfsruimte te huur in Groningen

Kenmerken

Servicekosten € 1 m²/jaar
Aantal parkeerplaatsen 1
Huur parkeerplaats € 1 /parkeerplaats/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Secundair gebruik Logistiek
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Euvelgunne
Bedrijventerrein EEMSPOORT
Bouwjaar 2009
Aantal bouwlagen 2
Typische oppervlakte bouwlaag 24 m²

Bedrijfsruimte TE HUUR op de Eempoort, het industrieterrein van Groningen.
 Adres: Stavangerweg 41 - 12, 9723 JC Groningen.

 Huurprijs: € 550,00 vrijgesteld van BTW, excl. Energie.
Op industrieterrein "de Eemspoort" te Groningen is deze bedrijfsunit TE HUUR. Het industrieterrein is zeer gunstig gelegen aan de rondweg van Groningen en langs de A7. De nieuwe op- en afrit is reeds geopend vanaf de rondweg. Het bedrijventerrein " de Eemspoort" is onderdeel van het bedrijventerrein ZUID-OOST. Inmiddels zijn er meer dan 500 bedrijven gevestigd op dit terrein. Het is daarmee een van de belangrijkste economische centra van Noord Nederland.
Bijzonderheden
De unit is ca. 48 m2 groot met een verdiepingsvloer van ca. 24 m2 met vaste trap voor kantoor of archief. Deze unit is voorzien van een zogenaamde "halve vliering". De unit heeft een keukenblok, toilet, verlichting, stopkontakten en wateraansluiting zijn aanwezig. Eigen parkeerplaats direct voor de deur, overheaddeur met inloopdeur met drie sloten als sluitwerk. De unit is leeg per 1 februari 2023 en per die datum beschikbaar. Zeer geschikt voor een MKB bedrijf of ZZP' er. Een onderneming in de logistieke branche is ook goed mogelijk.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van de unit is uitstekend te noemen.

Parkeren
Op eigen terrein, direct voor de overheaddeur en parkeren langs de Stavangerweg. Er zijn in de directe omgeving openbare parkeermogelijkheden aanwezig.

Beschikbaar:
In overleg, per 1 februari 2023.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Telefoon: 06 – 2299 2804