Resultaten laden ...

Vismarkt 26

553 m2 bedrijfsruimte te koop in Den Helder


Kenmerken

Faciliteiten

  • Overheaddeur van meer dan 3m hoogte

Omschrijving

Te koop aangeboden: ‘De Houthal in Den Helder” aan de Vismarkt 26 .

Onlangs is er een principeverzoek ingediend voor het afwijken van het gebruik van detailhandel naar wonen op het perceel Vismarkt 26 te Den Helder.

Detailhandel aan de Vismarkt 26, momenteel in gebruik als detailhandel in doe het zelf artikelen. De verdieping wordt als bedrijfswoning gebruikt. Winkelruimte, werkplaats met inventaris en luxe bovenwoning. Gebruiksmogelijkheden conform huidig gebruik. Conform bestemmingsplan zijn er geen uitbreidingsmogelijkheden.

Vraagprijs inclusief inventaris € 460.000,-

Beschrijving:
Winkelentree, winkel verkoopruimte van ca 100m2, werkplaats van ca 210m2, trapopgang naar de verdieping met bovenwoning, overloop,woonkamer, keuken, bijkeuken, doorloop met toiletruimte, hal met toegang tot 4 slaapkamers, ruime badkamer en een loggia, tweede verdieping, grotendeels niet bevloerde zolder.
Bovenwoning is luxe afgewerkt, royale lichte woonkamer, plavuizen voorzien van vloerverwarming. Luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar liefst 4 slaapkamers en ruime badkamer met 2e toilet, ligbad en separate douche.
Het object is gelegen in een woongebied. De stand en ligging van het object zijn gunstig, alle voorzieningen zijn in de nabije omgeving aanwezig. Bereikbaarheid per auto is goed, parkeerplaatsen aanwezig.
Het zakelijk deel van de opstal is ouder dan 10 jaar, waardoor de herzieningstermijn is gepasseerd en een toekomstige levering in de overdrachts-belastingsfeer zal plaatsvinden. De woning is privé gebruik waardoor op basis van de huidige regelgeving geen btw kan worden teruggevraagd. Tot 2011 kon bij de bouw van een pand dat zowel zakelijk als privé werd gebruikt, alle btw in aftrek worden gebracht.

Kadastrale informatie: Den Helder, C 10543

V.V.O 553m2

Energielabel : D

Alhoewel er door Stevens Vastgoed naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Brochure downloaden Download PDF BrochureDelen