Resultaten laden ...

Zuidbaan 350

900 m2 bedrijfsruimte te huur in Moordrecht

Kenmerken

Huurprijs € 76.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Gouwepark
Bedrijventerrein Gouwe Park

Deze hoogwaardige showroom etage van circa 900 m² VVO ligt op de ideale zichtlocatie vanaf de A20, dagelijks is dit pand voor circa 85.000 passanten te zien. De 3e verdieping en daarmee bovenste etage is per direct beschikbaar. Vanwege de plaatsing van zonnepanelen is het mogelijk om nagenoeg energieneutraal te ondernemen.

Het betreft hier een hoogwaardige ontwikkeling van bedrijfsgebouwen bestaande uit het nieuwe bedrijfspand van Hadro Techniek, een drie verdiepingen tellende showroom voor onder andere HCC, een exclusief autobedrijf en één achtergelegen bedrijfshal welke in gebruik wordt genomen door de EG Groep.

Deze representatieve showroom beschikt over een hoogwaardig opleveringsniveau en is uitgevoerd conform de modernste wensen en eisen op het gebied van isolatie en zaken als duurzaamheid. Vestiging in een bedrijfsgebouw met minimaal energielabel A+++ behoort hiermee tot de mogelijkheden.

Vanwege de directe ligging aan de snelwegzijde kan bespaard worden op het marketingbudget. Vanaf de A20 (richting Rotterdam - Gouda) is het object dagelijks namelijk voor circa 85.000 passanten te zien.

Locatie en bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Gouwepark is een hoogwaardig bedrijventerrein met veel oog voor de uitstraling gebouwen, openbaar groen en afsluiting van het bedrijventerrein in de avonden en weekenden. Dit zorgt voor een prettig en zeer veilig ondernemersklimaat. Gebruikers en leverancier hebben te allen tijden toegang tot het terrein.

Gouwepark ligt centraal in de regio Midden-Holland in de nabijheid van het Gouwe Aquaduct. Het bedrijventerrein is gelegen op grondgebied van de gemeente Moordrecht en wordt omsloten door de rijkswegen A12 en A20. De hoofdontsluiting van Gouwepark is het kruispunt nabij de Coenecoopbrug.

In de directe omgeving zijn partijen als Fruit op je werk (Vitamine & Zo), Centric, Alblas Hout en CarNext.com gevestigd. Andere bedrijven die huisvesten op het Gouwepark zijn bijvoorbeeld HBM Machines, Sortimo Nederland en Autotaalglas.

Op eigen terrein zijn maximaal 20 exclusieve parkeerplaatsen gerealiseerd.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden met een functieaanduiding tot en met categorie 4.1 doch dient complementerend te zijn met andere gebruiker van het object HCC, een exclusief autobedrijf.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte is circa 900 m² VVO en is gelegen op de 3de etage.

Oplevering:
In overleg, per direct.

Opleveringsniveau:
- entree begane grond met trappenhuis en lift;
- kolom/autolift van 2,54 bij 5,75 meter, tot 5.000 kg, hoogte 2,7 meter;
- vloerbelasting 500 kg/m²;
- vrije hoogte circa 3 meter;
- verlichtingsarmaturen;
- pantryaansluiting;
- tweemaal dubbel toilet volledig afgewerkt;
- monoliet afgewerkte vloer voorzien van transparante betonvloer coating/verharder;
- verwarming en -koeling middels VRF systeem;
- 50 zonnepanelen ten behoeve van elektra met een indicatieve jaarlijkse opbrengst van circa 20.000 kWh;
- voorbereiding laadpalen ten behoeve van elektrisch laden wagenpark;
- driedubbele beglazing.

Zaken als zonwering, internet, airco units, databekabeling, alarmsysteem (basis installatie elektra is voorzien), wand- en vloerafwerking zijn buitenbeschouwing gelaten.

Huurprijs:
€ 76.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.

€ 400,- per parkeerplaats per jaar, in totaal maximaal 20 parkeerplaatsen beschikbaar, totaal € 8.000,- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Triple-net huurovereenkomst kosten per jaar circa € 8.000,- te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Energielabel:
Het object beschikt over een energielabel A+++, welke geldig is tot en met juli 2033.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten:
Kosten jaarlijks parkmanagement Gouwepark. Er zal er een jaarlijkse bijdrage ten behoeve van de vereniging mandeligheid zijn.

Huurder zal contracten voor water en elektra (geen gas) op eigen naam stellen. Vanwege isolatiewaardes dak (RC=6,55), gevelbeplating (RC=4,7) en driedubbele beglazing (U=0.7W/m²K – LTA 65 – ZTA 36) alsmede installaties zoals zonnepanelen zullen de jaarlijkse verbruikskosten energie fors lager zijn dan die van bestaande bouw. Huurder betaalt een component servicekosten ten behoeve van kosten plaatsing zonnepanelen.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) doch wel een triple-net huurovereenkomst met bijbehorende huurbepalingen (alle kosten voor rekening huurder).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
In overleg, minimaal 5 plus telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand of kwartaal vooruit.

Lunchcafé ‘La Musette’:
Op de bovenverdieping van een op het bedrijventerrein ‘Gouwepark’ gelegen fietsenwinkel, bevindt zich een lunchcafé. Er is gelegenheid om hier een kop koffie of broodje te nuttigen maar ook de mogelijkheid om een lunch te bestellen en te laten bezorgen. Het lunchcafé is geopend van dinsdag t/m vrijdag.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan