Resultaten laden ...

Dr Moonsweg 5

27 - 2.500 m2 bedrijfsruimte te huur in Beers

Kenmerken

Huurprijs € 65 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Verspreide huizen Beers

Diverse flexibele kantoor-, bedrijfs- en opslagruimtes in Bedrijvencentrum Land van Cuijk. In het voormalige ki-station in Beers (2 minuten van de A73) zijn onder andere plannen voor de vestiging van Eiwitcampus Beers. Er is plaats voor ondernemers.

Ligging en bereikbaarheid:

Bedrijvencentrum Land van Cuijk is gevestigd aan de rand van Beers (gemeente Cuijk) aan de Doctor Moonsweg 5. Deze unieke locatie ligt aan de Provincialeweg tussen Cuijk en Grave en is daarmee direct ontsloten via de A73.

====================

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfs- kantoor en opslagruimte ontvangen?

====================

Bestemming:

In het voormalige ki-station (later Nationaal Veeteelt Museum) zijn onder andere plannen voor de vestiging van Eiwitcampus Beers, een broedplaats voor innovatie in de agri/foodsector, en Bedrijvencentrum Land van Cuijk zal dit op deze locatie versterken. Er worden kantoor-, bedrijfs- en opslagruimtes verhuurd; van werkplaats tot showroom en van stalling tot onderzoeksruimte. Daarnaast is er ook laboratorium- en vergaderruimte te huur. Er zijn verschillende bedrijven gevestigd, waaronder een aannemer, bouwkundig bureau, voedingsmiddelenproducent, montagebedrijf en meubel-interieurbouwer. Met ruimtes vanaf 12 tot 207 m2, liggen alle opties open voor ondernemers. De ruimtes zijn flexibel te gebruiken en de huurtermijn is in overleg.

Terrein:

- Voldoende parkeergelegenheid
- Gezamenlijke sanitaire voorziening (van buitenaf toegankelijk)

Indeling bedrijfs- en opslagruimte:

- Ruimtes van 27 tot 300 m2
- 230 en 400 V aanwezig
- Verlichting aanwezig
- Vrije hoogte tot ca. 7 meter
- Vloerbelasting ca. 2.500 kg/m²
- Huurprijs vanaf 65 euro/m2 exclusief btw/jaar (afhankelijk van inrichting en oppervlakte)
- Servicekosten nader te bepalen (bevatten o.a. vastrecht stroom, vastrecht water, onderhoud sectionaaldeur, schoonmaak gezamenlijk toilet, onderhoud en keuring blusmiddelen, buitenverlichting, onderhoud openbaar groen en buitenterrein)
- Huurcontract looptijd minimaal 12 maanden

Indeling kantoor:

- Ruimtes van 12 tot 110 m2
- Gezamenlijke pantry in centrale hal
- Huurprijs vanaf 80 euro/m2 exclusief btw/jaar (afhankelijk van inrichting en oppervlakte)
- Servicekosten nader te bepalen (bevatten o.a. verwarming, elektra, water, gebruik en schoonmaak pantry en algemene ruimtes, glasbewassing, onderhoud buitenterrein en groen, onderhoud en keuring brandblussers, buitenverlichting)
- Huurcontract minimale looptijd 12 maanden

Mocht u interesse hebben, neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken en het pand van binnen te bekijken!

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan