Resultaten laden ...

De Flammert 1014

17.700 m2 bedrijfsruimte te koop in Bergen op Zoom

Kenmerken

Status Onder optie
Prijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Nieuw-Bergen
Bedrijventerrein De Flammert

Op een goede locatie in Bergen staat deze interessante ontwikkelingslocatie te koop. Het riante perceel is gelegen op het plaatselijke bedrijventerrein en is goed zichtbaar vanaf de Rijksweg N271 (Venlo – Nijmegen). Met name voor ondernemers die opzoek zijn naar productieruimte, op- en overslag of een riant buitenterrein biedt deze ontwikkelingslocatie qua omvang, indeling en ligging uitstekende perspectieven.

Door omstandigheden staan de huidige gebouwen al enige tijd leeg wat nadelige gevolgen heeft gehad voor de onderhoudsstaat waardoor een (her)ontwikkeling noodzakelijk is.

====================

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met terrein ontvangen?

====================

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan kent het perceel een bedrijventerrein bestemming waardoor bedrijven tot en met milieucategorie 3, productiegebonden detailhandel en ondersteunende kantoorfaciliteiten zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein De Flammert in Bergen. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. Door de ligging aan de N271 (Venlo – Nijmegen) zijn de snelwegen A73 en A77 snel bereikbaar.

Met het openbaar vervoer is het object redelijk goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Koopcondities

Vraagprijs:

Aanvaarding: In overleg

Zekerheidsstelling: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan