Resultaten laden ...

Heusing 16

35 - 265 m2 kantoorruimte te huur in Breda

Kenmerken

Huurprijs € 85 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Heusdenhout
Bedrijventerrein MOLENEIND-OOST
Bouwjaar 1988

Diverse kantoorruimtes en een bedrijfshal met (medische) cleanroom-laboratorium beschikbaar aan de Heusing 16 in Breda. In het kantoorgebouw is circa. 265 m2 beschikbaar, ook is het mogelijk om in units vanaf circa. 35 m2 te huren.

Metrages

Begane grond: kantoorunit circa. 50 m2 + circa. 65 m2

Eerste verdieping: circa. 35 m2 + 115 m2 (incl. eigen kitchenette-pantry)

Indeling

centrale entree/hal met sanitair, systeem plafonds met TL verlichting en mechanische airco in kantoorruimten, optie gemeubileerd, optie gezamenlijke vergaderruimte, alarm/bewakingsdienst en rolluiken.

Parkeren

Bij het kantoorpand zijn 6+6 parkeerplaatsen aanwezig.

Huurcondities

Huurprijs: vanaf €85,- per m2 per jaar excl. BTW (afhankelijk van de metrages en het huurtermijn)
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: In overleg
Aanvaarding: Direct
Opzegtermijn: In overleg
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!