Resultaten laden ...

Molensteijn 60

200 - 2.059 m2 kantoorruimte te huur in De Meern

Kenmerken

Huurprijs € 87 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijvengebied Oudenrijn
Bedrijventerrein Oudenrijn
Bouwjaar 2003

Het betreft hier een modern zelfstandig kantoorgebouw gelegen aan de Molensteijn in De Meern. De kantoorruimtes zijn gecombineerd met een showroomruimte op de begane grond. Het gebouw heeft een totale vloeroppervlakte van circa 2.059 m² verdeeld over 5 bouwlagen, en is te huur in units vanaf circa 200 m².

==========================

Algemeen

Bouwjaar: 2004
Energielabel:A

Totale vloeroppervlakte: circa. 2.059 m² BVO (inclusief algemene ruimte)
Deelverhuur mogelijk vanaf circa. 200 m² BVO

Huurprijs: van € 87,- per m² per jaar tot € 105,- per m² per jaar excl. BTW (afhankelijk van de metrage en huurperiode)

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

==========================

Ligging en bereikbaarheid

Het object is gelegen op bedrijventerrein Oudenrijn in De Meern. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A2 bevinden zich op 5 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A12. Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de Busbaan Ouderijn met de dichtsbijzijnde bushalte ligt op 80 meter afstand met verbindingen o.a. naar Utrecht Centraal Station binnen 9 minuten.

Parkeren

Bij het object zijn 34 privéparkeerplaatsen en een fietsenstalling voor 20 fietsen aanwezig. Medio 2019 komen er nog 15 extra parkeerplaatsen bij.

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen). Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Akoestische panelen
• Alarminstallatie
• Aluminium ramen met lamellen ingebouwd
• Betonkern verwarming met koeling
• Dubbele beglazing
• Grindvloer
• Internet- en telefonieaansluiting
• Koude warmte opslag
• Lift
• Serverruimte
• Stucwerkwanden
• Te openen ramen
• TL-Verlichting
• Toiletruimte
• Warmtepomp
• WTW installatie

Huurcondities

Huurprijs: van € 87,- per m² per jaar tot € 105,- per m² per jaar excl. BTW (afhankelijk van de metrage en huurperiode)

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: € 24,- per m² per maand excl. BTW

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan