Resultaten laden ...

Gevers Deynootplein 192

213 m2 horeca te huur in Den Haag

Kenmerken

Huurprijs € 254 m²/jaar
Functie Horeca
Wijk / Buurt Scheveningen Badplaats

Wij zijn op zoek naar een nieuwe exploitant die in dit restaurant wil gaan huren. Op deze locatie heeft jarenlang een “All you can Eat” sushi restaurant gezeten.

In het pand zijn nog diverse zaken aanwezig, zoals een koel/ vriescel, luchtafzuiging, diverse keukeninventaris en dubbele toiletgroep. Deze zaken worden “om niet” aan de opvolgende huurder overgedragen.

Ook is het mogelijk om het naastgelegen pand bij de horecalocatie te betrekken waardoor de zaak in totaal bijna 300m² verhuurbare oppervlakte ontstaat. In dit geval komt de huur inclusief servicekosten en voorschot warmte/ koeling op € 6.086,20 excl. BTW.

De mogelijkheden op deze locatie zijn zeer divers Gezien de samenstelling van de omliggende restaurants gaat de voorkeur van verhuurder uit naar restaurant met Zuid Europese of Mediteraanse keuken, maar ook voor een “All you can Eat” concept of Wereldkeukenrestaurant is deze locatie zeer geschikt.

Scheveningen- Bad is de nummer 1 badplaats van Nederland met jaarlijks ruim 16 miljoen bezoekers. Verder zijn er vele jaarlijkse activiteiten zoals het vuurwerkfestival en de strandrace.

Een mooie kans als u zich wil vestigen in deze leuke kustplaats en het gehele jaar open wil zijn.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.