Resultaten laden ...

Hunneperkade 84 -90

316 m2 kantoorruimte te huur in Deventer

Kenmerken

Huurprijs € 125 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein
Bedrijventerrein BERGWEIDE

De plek waar een bedrijf of instelling gevestigd is, zegt veel over het karakter van de organisatie. Werk je in het gebouw Colisée aan de Hunneperkade in Deventer, dan zeg je: wij willen zichtbare kwaliteit voor onze organisatie en onze klanten. Ben jij voor jouw organisatie ook op zoek naar mooie, goed zichtbare huisvesting van hoge kwaliteit?

BESCHIKBAAR
6e verdieping ca. 270 m2 en een grote vergaderruimte van ca. 46 m2 (excl. bijtelling algemene ruimte).

PRETTIG EN PRODUCTIEF WERKKLIMAAT
Een prettige, efficiënte werkomgeving komt de productiviteit en het werkplezier ten goede. De grote, flexibel in te delen vloeren dragen hieraan bij. De werkruimtes in Colisée worden gekoeld door middel van topkoeling en verwarmd door middel van luchtbehandeling. Samen met het doordachte gebouwontwerp scheppen deze geavanceerde installaties een optimaal werkklimaat.

STRATEGISCHE LIGGING TUSSEN DEVENTER CENTRUM EN DE A1
Colisée is niet alleen een van de mooiste gebouwen van Deventer, het is ook gelegen op een van de beste locaties: parallel aan de Snipperlingsdijk, de ringweg die het centrum, diverse woonwijken en de A1 met elkaar verbindt, in een collectief beveiligd gebied. Het gebouw wordt van de Snipperlingsdijk gescheiden door een ruime groenstrook en een waterpartij.

UITSTEKEND BEREIKBAAR MET AUTO EN OV
Vanaf afrit 24 (Deventer-Oost) op de A1 is het nog maar 5 minuten rijden naar de Hunneperkade, met ruim voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers en medewerkers. Vanaf de bushalte tegenover het pand rijden er 6 bussen per uur naar het NS-station van Deventer, dat op slechts 1400 meter afstand (5 minuten reistijd) ligt. Bij het gebouw bevindt zich tevens een fietsenstalling.

HUURPRIJS EN OVERIGE KOSTEN
Huurprijs: 125 euro per m2 per jaar
Servicekosten: 35 euro per m2 per jaar
Parkeerplaatsen: 250 euro per parkeerplaats per jaar
Prijzen te vermeerderen met btw.

Gezien het kaliber van het gebouw en het niveau van de voorzieningen krijg je als huurder een ongekend goede prijs-kwaliteitverhouding.

VOORZIENINGEN
- Klimaatinstallaties
- Koeling d.m.v. topkoeling
- Verwarming d.m.v. luchtbehandeling
- Liftinstallatie
- Efficiënte vloerindeling
- Systeemplafonds met inbouwverlichting
- Brandmeldinstallatie
- Toiletgroepen
- Invalidentoilet
- Parkeerterrein
- Fietsenstalling
- Collectieve beveiliging

ENERGIELABEL
A++

AANVAARDING
In overleg.

INDEXERING
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI- alle huishoudens (op basis van het meest recente basisjaar), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing..

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan