Resultaten laden ...

Avignonlaan 67

602 m2 bedrijfsruimte te huur in Eindhoven


Kenmerken

1 eenheid beschikbaar

Omschrijving

Kantoorunits (kantoorkamers) te huur vanaf ongeveer 15 m² in Eindhoven (All-in tarief).

Ideaal voor ZZP-ers en bedrijven (met een klein personeelsbestand/-bezetting). 24 uur toegang en 7 dagen in de week. Privé kantoorruimte met eigen sleutel en eigen alarmcode en installatie op de meldkamer voor iedere kantoorkamer, mogelijkheid tot eigen internetaansluiting, daarnaast ook een privé parkeerplaats op eigen terrein voor de deur. Gezamenlijke voorzieningen als diverse toiletten op iedere verdieping, op iedere verdieping een pantry en een aparte opbergruimte. Ook mogelijk om kantoorkamer in te richten met eigen meubels. Tevens een airco-unit in iedere kantoorruimte behoord tot de mogelijkheden.

Het kantoorgebouw Enterprise Center is gelegen aan de Avignonlaan 67 te Eindhoven (Achtse Barrier 4452). Dichtbij de uitvalswegen van Eindhoven op een industrieterrein dat aan de andere kant grenst tegen een grote woonwijk.

Kantoorunits zijn te huur vanaf slechts € 517,50 excl. BTW All-in tarief (zie onderstaande tekst) per maand!

Ruime gemeubileerde kantoorkamer met eigen privé parkeerplaats voor de deur, alarm, inclusief servicekosten, gas, water en elektra (op basis van fair use), eigen brievenbus/postvak, voor gezamenlijk gebruik zijn de ontvangstruimte bij ingang, toiletten (op beide verdiepingen), keukens (op beide verdiepingen) en opbergruimte (op beide verdiepingen). Mogelijkheid voor een internet verbinding (ook via glasvezel) en een airco-unit in iedere kantoorruimte behoord tot de mogelijkheden. U heeft 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegang tot de door u gehuurde kantoorunit.

Locatie :

Het betreft een kantoorgebouw high-end uitstraling alsmede een verhard buitenterrein en eigen parkeerplaatsen voor de deur. Het kantoorcomplex Enterprise Center is gelegen op een opvallende locatie op de hoek van de Tarasconweg en Avignonlaan op bedrijventerrein “Achtse Barrier” in Eindhoven-Noord. Het bedrijventerrein is gunstig gesitueerd ten opzichte van het snelwegennet (A2 en A58), stadscentrum en overige wijken met filevrije ontsluiting, zodat het uitermate geschikt is voor bedrijven met een hoge mobiliteitsgraad. Het onderhavige deel van het bedrijventerrein is sinds jaren negentig ontwikkeld en huisvest met name handels-, ambachts- en lichtindustriële MKB-bedrijven. In de directe omgeving zijn reeds gevestigd; SOS Solutions, Mansveld, Ergon Bedrijven, Atos Origin, Eriks, Technische Unie, Citybox, Kwik Fit, de brandweerkazerne en het Frits Philips Lyceum.

Bereikbaarheid :

Het bedrijventerrein “Achtse Barrier” is gunstig gelegen aan de noordzijde van Eindhoven op korte afstand van de op- en afritten van de A2 (Amsterdam-Maastricht) die aansluiting geeft op de A58 (Tilburg-Eindhoven). Verder ligt het terrein direct bij de Boschdijk, de doorgaande weg van Best naar het centrum van Eindhoven. De Tarasconweg vormt een van de toegangswegen tot het bedrijventerrein en sluit op steenworp afstand aan op de ontsluitingsweg Fransebaan. Enkele jaren geleden is de openbare infrastructuur op het bedrijventerrein ingrijpend aangepakt, waardoor de uitstraling, ontsluiting en parkeervoorzieningen flink zijn verbeterd. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed dankzij de ligging nabij het Frits Philips Lyceum en een bushalte van het stadsvervoer op slechts 100 meter loopafstand van het object.

Kadastrale gegevens :

Gemeente Woensel, Sektie S, Nummer 3798. Totale perceelsgrootte 19 are en 10 centiare.

Parkeren :

Op het eigen terrein zijn vóór het object voldoende privé parkeerplaatsen aanwezig. Ieder kantoor heeft een eigen privé parkeerplaats. Tevens kan er in de directe omgeving volop en gratis geparkeerd worden aan de openbare weg.

Bouwjaar : 1998.

Postcode : 5627 GA

Opleveringsniveau Kantoorruimte:

Ruime gemeubileerde kantoorunits met straatzicht en een eigen privé parkeerplaats voor de deur, alarm, inclusief gas, water en elektra (op basis van fair use), eigen brievenbus, voor gezamenlijk gebruik zijn de ontvangstruimte bij ingang, toiletten (op beide verdiepingen), keukens (op beide verdiepingen) en opbergruimte (op beide verdiepingen). Mogelijkheid voor een internet verbinding via glasvezel.

Kantoorruimte Begane grond en 1e verdieping Circa 220 m²

** Deelverhuur van de 220 m² kantoorruimte met 6 parkeerplaatsen is mogelijk. Kantoren 1 t/m 6 zijn los te huren. Prijzen zijn op basis van een 24 maanden contract bij een kortere looptijd (12 maanden) is er een toeslag van toepassing en bij vijfjarige huurcontracten een korting.

Kantoor 1: oppervlakte 14,69 m², huurprijs € 525,- per maand exclusief 21% BTW

Deze kantoorunit ligt direct bij de entree op de begane grond.

Kantoor 2: oppervlakte 15,72 m², huurprijs € 550,- per maand exclusief 21% BTW

Deze kantoorunit is tevens op de begane grond nabij de entree.

Kantoor 3: oppervlakte 19,49 m², is niet meer beschikbaar.

Kantoor 4: oppervlakte 23,51 m², huurprijs € 800,- per maand exclusief 21% BTW

Deze kantoorunit is op de eerste verdieping gelegen en heeft een fantastisch uitzicht over het kruispunt van de Tarasconweg en de Avignonlaan. Tevens is dit de ruimste kantoorunit.

Kantoor 5: oppervlakte 15,21 m², huurprijs € 517,50 per maand exclusief 21% BTW

Deze kantoorunits heeft straatzicht en is de goedkoopste kantoor van de zes.

Kantoor 6: oppervlakte 17,83 m², huurprijs € 743,50 per maand exclusief 21% BTW

Deze kantoorunit heeft net zoals de andere kantoorunits straatzicht, maar bovendien een privé archiefruimte ideaal om uw dossiers uit het zicht op te bergen, maar toch dichtbij de hand te hebben.

Tevens dient u rekening te houden met minimaal 3 maanden waarborgsom.

Kantoren zijn voorzien van:

- systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen (worden vervangen voor LED-verlichting);

- bouwkundige gestucte wanden;

- huidige kamerindeling met geïsoleerde systeemwanden;

- afgesmeerde cementdekvloeren met huidig tapijt/vloerafwerking*;

- centrale verwarming middels c.v.-ketel met radiatoren, alsmede vloerverwarming op de begane grond;

- gescheiden dames- en herentoilet op beide bouwlagen;

- c.v.-ruimte ook te gebruiken als archiefruimte;

- aluminium kozijnen met draai-/kiepramen en dubbele beglazing;

- op beide bouwlagen een pantry met close-in-boiler;

- mechanische afzuiging in ieder vertrek;

- huidige UTP-bekabeling* en kabelgoten in kantoorkamers;

- alarminstallatie*;

- brandpreventiemiddelen.

* Genoemde zaken worden eenmalig ter beschikking gesteld. Aanpassingen, onderhoud, vervanging en verwijdering komen voor rekening en risico van huurder.

Huurtermijn : Twee jaar

Verlengingstermijn : Twee jaar.

Opzegtermijn : zes maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering : Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS). Doch nimmer minder dan 2,5%.

Zekerheidsstelling : Waarborgsom (geen bankgarantie); ter grootte van minimaal drie maanden huur.

B.T.W. : Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract : R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Aanvaarding : Kantoor per direct

Huurprijs vanaf € 517,50 per maand exclusief 21% BTW (all-in tarief, echter exclusief 21% BTW, inclusief privé parkeerplaats voor de deur, privé kantoorkamer gemeubileerd, alarm, elektra, gas en water op fair use gebaseerd. Tevens dient u rekening te houden met minimaal 3 maanden waarborgsom.

Prijzen zijn op basis van een 24 maanden contract bij een kortere looptijd is er een opslag van toepassing. Bij huurcontracten van 5 jaar en langer is een korting op de huursom bespreekbaar.

B.T.W. : Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract : R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Voor meer informatie Mark Zonnenberg via telefoonnummer 06-33433777 of 040-2426622.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer op onze website:
https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/aanbod/bedrijfsaanbod/


Aanbevolen voor u

Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • € 55 tot € 1.200 per maand

 • Vanaf 1m2-120m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • € 550 tot € 2.477 per maand

 • Vanaf 29m2-167m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • € 215 tot € 1.095 per maand

 • Vanaf 20m2-190m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • € 1.250 tot € 2.950 per maand

 • Vanaf 100m2-225m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • € 875 tot € 13.520 per maand

 • Vanaf 123m2-1898m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • € 2.100 tot € 4.535 per maand

 • Vanaf 540m2-640m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • € 300 tot € 7.198 per maand

 • Vanaf 20m2-751m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • €2.000,-

 • 210m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • € 4.445 tot € 4.573 per maand

 • Vanaf 381m2-392m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • €373,-

 • 32m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • € 415 tot € 2.072 per maand

 • Vanaf 30m2-150m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • € 223 tot € 1.743 per maand

 • Vanaf 30m2-235m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • € 810 tot € 1.375 per maand

 • Vanaf 42m2-72m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • € 379 tot € 1.558 per maand

 • Vanaf 27m2-110m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • € 2.800 tot € 19.375 per maand

 • Vanaf 269m2-1860m2
Topvermelding
 • Bedrijfsruimte te huur

 • €1.100,-

 • 150m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • €150,-

 • 0m2
Topvermelding
 • Bedrijfsruimte te huur

 • €4.316,-

 • 740m2
Topvermelding
 • Winkelruimte te huur

 • €3.267,-

 • 196m2
Topvermelding
 • Kantoorruimte te huur

 • vanaf € 840.00

 • 60m2
Aangeboden door HuurFlex

Kantoorruimte te huur

 • De Tongelreep 1
  Best
 • vanaf 1m2-120m2
 • € 55 tot € 1.200 per maand

Kantoorruimte te huur

 • Fellenoord 200-240
  Eindhoven
 • vanaf 29m2-167m2
 • € 550 tot € 2.477 per maand

Kantoorruimte te huur

 • Fransebaan 592A + B
  Eindhoven
 • vanaf 20m2-190m2
 • € 215 tot € 1.095 per maand

Kantoorruimte te huur

 • Luchthavenweg 81
  Eindhoven
 • vanaf 100m2-225m2
 • € 1.250 tot € 2.950 per maand

Kantoorruimte te huur

 • De Waal 18
  Best
 • vanaf 123m2-1898m2
 • € 875 tot € 13.520 per maand

Kantoorruimte te huur

 • Brussellaan 2
  Eindhoven
 • vanaf 540m2-640m2
 • € 2.100 tot € 4.535 per maand

Kantoorruimte te huur

 • Luchthavenweg 54
  Eindhoven
 • vanaf 20m2-751m2
 • € 300 tot € 7.198 per maand

Kantoorruimte te huur

 • Collse hoefdijk 16
  Nuenen
 • 210m2
 • €2.000,-

Kantoorruimte te huur

 • Ekkersrijt 4002
  Son en Breugel
 • vanaf 381m2-392m2
 • € 4.445 tot € 4.573 per maand

Kantoorruimte te huur

 • Flight Forum 120-164
  Eindhoven
 • 32m2
 • €373,-

Kantoorruimte te huur

 • de Waal 18A
  Best
 • vanaf 30m2-150m2
 • € 415 tot € 2.072 per maand

Kantoorruimte te huur

 • Croy 7
  Eindhoven
 • vanaf 30m2-235m2
 • € 223 tot € 1.743 per maand

Kantoorruimte te huur

 • Anderlechtstraat 15
  Eindhoven
 • vanaf 42m2-72m2
 • € 810 tot € 1.375 per maand

Kantoorruimte te huur

 • Ukkelstraat 2
  Eindhoven
 • vanaf 27m2-110m2
 • € 379 tot € 1.558 per maand

Kantoorruimte te huur

 • Fellenoord 310-370
  Eindhoven
 • vanaf 269m2-1860m2
 • € 2.800 tot € 19.375 per maand

Bedrijfsruimte te huur

 • Willem Rosestraat 18
  Eindhoven
 • 150m2
 • €1.100,-

Kantoorruimte te huur

 • Flight Forum 840
  Eindhoven
 • 0m2
 • €150,-

Bedrijfsruimte te huur

 • Hoogstraat 107
  Eindhoven
 • 740m2
 • €4.316,-

Winkelruimte te huur

 • Meiveld 79
  Veldhoven
 • 196m2
 • €3.267,-

Kantoorruimte te huur

 • Ekkersrijt 1412 !onderhuur!
  Eindhoven
 • 60m2
 • vanaf € 840.00