Resultaten laden ...

Flight Forum 40

7 - 993 m2 kantoorruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 125 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Flight Forum
Bedrijventerrein FLIGHT FORUM
Bouwjaar 2008

Locatie:
De te huur aangeboden flexibele kantoorruimte in dit modern, prestigieus kantoorgebouw als Business Center met eigen parkeergelegenheid, is gelegen op Bedrijventerrein Flight Forum aan de snelwegen in het zakendistrict rond Eindhoven Airport. Op deze locatie bevinden zich zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Daarnaast is het mogelijk om een virtuele kantoorruimte, co-werkplek of een gedeeld kantoor te huren. Ook zijn er vergaderruimtes aanwezig met of zonder videoconferencing faciliteiten. Bovendien kunt u op aanvraag uw ruimte voor verschillende doeleinden inrichten. Regus Eindhoven als zakelijk adres voor uw onderneming? Informeer voor de vele mogelijkheden van werken waar en wanneer u het u uitkomt! Een ideale omgeving om efficiënt te werken en uw bedrijf professioneel te presenteren.

Bereikbaarheid Flight Forum 40 te Eindhoven:
De flexplekken in het Business Center Flight Forum 40 te Eindhoven op het Bedrijventerrein Flight Forum te Eindhoven is uitstekend bereikbaar middels een directe aansluiting op de A2/N2 en nabijheid van de A50, A67 en A58. Centraal op Flight Forum bevindt zich, naast diverse buslijnen, een halte van de HOV-lijn met verbindingen naar het centrum en het Centraal Station Eindhoven. De terminal van Eindhoven Airport ligt op loopafstand.

Beschikbare oppervlakte voor de verhuur:
Ca 993 m² flexibele kantoorruimte totaal - vanaf ca 7 m² flexplek

Parkeergelegenheid Flight Forum 40 te Eindhoven:
Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar aan Flight Forum 40 te Eindhoven, gelegen bij het kantoorpand in een beveiligde parkeergarage met parkeerservice

Opleveringsniveau flexibele kantoorruimte / flexplekken:
• compleet ingerichte kantoren
• inrichting op maat in overleg mogelijk
• telefoon- en secretariële service
• 24 uur toegang
• vergaderruimtes met videoconferance
• temperatuurregeling
• luchthavenlocatie
• Wifi met highspeed internet
• broodjesservice

Overige informatie flexibele kantoorruimte / flexplekken:
• kies de ruimte en de diensten die u wilt en betrek direct uw kantoor. Alles is geregeld, zodat u zich op het belangrijkste punt kunt concentreren: uw onderneming.
• flexplek
• turnkey

Gemeenschappelijk met andere huurders:
• receptie
• kantine
• vergaderruimte
• sanitair
• pantry / keuken

Aanvaarding:
Per direct

Kadastrale gegevens Flight Forum 40 te Eindhoven:
Gemeente: Strijp
Sectie: K
Perceelnummer: 1367 A1

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan van dit kantoorgebouw aan Flight Forum 40 te Eindhoven op het Bedrijventerrein Flight Forum is op te vragen via één van onze bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en/of via de website ruimtelijkeplannen.nl.

Bouwjaar:
2008

HUURGEGEVENS

Aanvangshuurprijs flexibele kantoorruimte / flexplekken:
Nader overeen te komen.

Aanvangshuurprijs parkeerplaatsen:
Nader overeen te komen.

Voorschot servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurtermijn:
Flexibel huren, per dag, per maand of per jaar mogelijk.

Verlengingstermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurindexering:
Dit kantoorgebouw zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

B.T.W.:
Indien huurder niet aan het “90% criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Onze bedrijfsmakelaar de heer Maurice Schäfer is van alle beschikbare informatie op de hoogte betreffende de verhuur van de flexplekken in het kantoorpand aan Flight Forum 40 te Eindhoven.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan