Resultaten laden ...

High Tech Campus 9 (ged.)

23 - 500 m2 kantoorruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Beemden
Bedrijventerrein HIGH TECH CAMPUS EINDHOVEN
Bouwjaar 2009

Locatie: +A38:AA38:A111
De te huur aangeboden diverse kleinschalige kantoorunits ?éta met gevarieerde metrages laboratorium / laboruimte en kantoorruimte / Business Center zijn gelegen op dé High Tech Locatie van Nederland aan het High Tech Campus 9 te Eindhoven. High Tech Campus Eindhoven is met de focus op High Tech R&D de slimste km² van Nederland met meer dan 140 bedrijven en instituten en ongeveer 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers die werken aan toekomstige technologieën en producten. De Campus helpt uw innovatie te versnellen dankzij toegang tot hightech faciliteiten en een internationaal netwerk. Campusbedrijven, zoals Phillips, NXP, IBM en Intel, bepalen strategisch welke kennis, kunde en R&D faciliteiten zij delen om sneller, beter en klantgerichter te kunnen innoveren in met name de toepassingsgebieden Health, Energy en Smart Environments. Gelegen in het hart van Brainport zijn de Campusbedrijven verantwoordelijk voor bijna 40% van alle patentaanvragen in Nederland.

Bereikbaarheid High Tech Campus 9 te Eindhoven:
Deze labruimte en kantoorruimte aan de High Tech Campus 9 te Eindhoven gelegen op High Tech Campus Eindhoven zijn zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Het terrein beschikt over een eigen op- en afrit naar de A2/A67 en is voorzien van uitgebreide parkeermogelijkheden. Vanaf het NS-station Eindhoven rijdt de HOV-lijn in 10 minuten naar de campus toe.

Beschikbare oppervlakte voor de verhuur:
Vanaf ca 23 m² tot ca 500 m² kantoorruimte en laboratorium ruimte
• Kantoorruimte vanaf 23 m² tot 350 m²
• Elektrotechnische laboratoria vanaf 23 tot 250 m²
• Units zijn tevens gecombineerd te huur

Parkeergelegenheid High Tech Campus 9 te Eindhoven:
Ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar, gelegen in de directe omgeving van het kantoorgebouw, in de daarvoor bestemde parkeerplekken en parkeergarages aan het High Tech Campus 9 te Eindhoven.

Onderscheidende kenmerken laboratorium ?èta:
• Thema: Research & Development
• Gelegen op de High Tech Campus Eindhoven
• Nabij uitvalswegen (snelweg) en openbaar vervoer
• Hoogwaardige laboratoria eventueel inclusief apparatuur
• Hoogwaardige redundante ICT-infrastructuur
• Serverruimten met serverboxen
• Noodstroomnet en redundante glasvezelaansluitingen
• Levendig ondernemersnetwerk High Tech Campus Eindhoven
• Diverse vergader- en conferentiefaciliteiten
• Gespecialiseerd bedrijfsadvies
• 1 tot 25 medewerkers
• Diverse voorzieningen op loopafstand (restaurants, kinderopvang, sportcentrum, etc.)

Opleveringsniveau kantoorruimte:
• liftinstallatie
• systeemplafonds
• verlichting middels inbouwarmaturen
• kabelgoten
• gescheiden dames- en heren toiletgroep
• pantry
• verwarming middels radiatoren
• brandmeldinstallatie
• brandblusvoorzieningen
• kamerindeling
• mechanische ventilatie
• topkoeling

Aanvaarding:
In overleg

Kadastrale gegevens High Tech Campus 9 te Eindhoven:
Gemeente: Gestel
Sectie: E
Perceelnummer: 2930
Oppervlakte: 1.610 m²

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan van dit kantoorpand aan het High Tech Campus 9 te Eindhoven op het High Tech Campus Eindhoven is op te vragen via één van onze bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en/of via de website ruimtelijkeplannen.nl.

Bouwjaar:
2006

?èta: groeien in high tech R&D:"
?èta is een huisvestingsformule van TWICE Eindhoven B.V. voor technologische bedrijven die actief zijn in de high tech R&D. Bèta biedt u flexibele kantoorruimte, hoogwaardige laboratoria binnen een groot zakelijk netwerk op High Tech Campus Eindhoven."

"‘The smartest square kilometre’ beschrijft treffend de reputatie van High Tech Campus Eindhoven. Deze hotspot-locatie geeft uw bedrijfsvestiging aantrekkingskracht, een sterk imago en binnen ?èta alle ruimte om sneller te groeien."

Bedrijven in ?èta zijn onderdeel van de Campus community en kunnen gebruikmaken van de hoogwaardige voorzieningen (waaronder onderzoeksfaciliteiten, conferentiecentrum, kinderopvang, sportvoorzieningen en meer) en belangrijker: de talrijke aanwezige netwerken. Op de Campus vind u ruim 10.000 technici in uiteenlopende disciplines op loopafstand!

Opereren vanuit ?èta betekent de meest aantrekkelijke startpositie om uw innovatie(s) te optimaliseren en uw bedrijf te laten groeien.

TWICE - BUILDING HIGH TECH SUCCES:
Om als innovatief bedrijf succesvol te kunnen groeien in de high tech wereld dient u te beschikken over een omgeving die het bedrijf echt vooruit brengt. Waar u met een gerust hart en trots gevoel klanten kunt ontvangen. In een omgeving waar u van gedachten kunt wisselen met specialisten. Technici die oplossingen brengen voor innovatieve uitdagingen, bedrijfskundigen die u bedienen van strategisch advies. Netwerkers die u voorstellen aan toekomstige partners, medewerkers, investeerders en kapitaal.

TWICE biedt een bijzonder stimulerende omgeving voor jonge, innovatieve technologiebedrijven met groeipotentie. Wij bouwen met uw bedrijf mee aan duurzaam succes en een stevige positie in de markt.
Onze aandeelhouders - de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), gemeente Eindhoven, Technische Universiteit Eindhoven, Brainport Development en de Rabobank - hebben de handen ineengeslagen om te zorgen dat uw bedrijf bij TWICE kan floreren in Brainport regio Eindhoven.

Ruim 250 bedrijven maakten reeds succesvol gebruik van onze innovatie versnellende omgeving.
Hun ongekende prestaties bewijzen dat TWICE dé ideale plek biedt om te vestigen en te groeien met alles wat een technologisch bedrijf zich kan wensen aan hoogwaardige faciliteiten, flexibiliteit, eersteklas service en een netwerk van topbedrijven.

In vijf thematisch gebundelde huisvestingsformules. Strategisch gepositioneerd in het hart van de absolute high tech hotspots in de Brainport regio: Technische Universiteit Eindhoven en High Tech Campus Eindhoven, zorgt TWICE dat uw bedrijf zichtbaar onderdeel wordt van de High Tech community.

Maak kennis met de vijf TWICE formules:
Twinning --> Data Science, Artificial Intelligence (AI), Blockchain, ICT en (embedded) software
Workplace Vitality Hub --> vitaliteitshub (High Tech Campus 85)
Catalyst --> Werktuigbouwkunde, fysica & (bio)chemie
?èta --> High tech R&D
M? --> R&D met focus op lifetec & new energy
Alpha --> de ideale plek voor (tech)starters

HUURGEGEVENS

Aanvangshuurprijs laboratorium en kantoorruimte:
Op aanvraag.

Aanvangshuurprijs parkeerplaatsen:
Nader overeen te komen.

Voorschot servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen.

Verlengingstermijn:
Nader overeen te komen.

Opzegtermijn:
Flexibele huurvoorwaarden, 4 maanden doorlopende opzegtermijn.

Huurindexering:
Dit kantoorgebouw zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.:
Indien huurder niet aan het “90% criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Onze bedrijfsmakelaar de heer Pim van der Werff is van alle beschikbare informatie op de hoogte betreffende de verhuur van de laboratorium en/of kantoorruimte in het kantoorpand aan het High Tech Campus 9 te Eindhoven

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan