Resultaten laden ...

Van Asch van Wijcklaan 53

802 m2 kantoorruimte te huur in Ermelo

Kenmerken

Huurprijs € 97 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Veldwijk-'s Heerenloo
Bouwjaar 1885

Te huur: Kantoor/Maatschappelijk in GEBOUW RIETSCHANS te VELDWIJK

Omschrijving

Het gebouw Rietschans gelegen in een groene omgeving op terrein Veldwijk centraal in Ermelo. Het gebouw uit 1885 bestaat drie verdiepingen en een kelder. De totaaloppervlakte is circa 802 m2. Er zijn diverse ruimtes te vinden, waaronder slaapkamers, groepsruimtes, sanitair, keuken en kantoren.

Vanwege de krimp heeft GGz Centraal onlangs haar activiteiten geconcentreerd in andere gebouwen, waardoor dit gebouw leeg is komen te staan.

Verhuur is onder voorbehoud van gunning verhuurder en goedkeuring College Sanering Zorginstellingen.

Bestemming
Het pand heeft een maatschappelijke bestemming. Het terrein wordt met verhuurder gedeeld, dus de activiteiten van huurder mogen niet het huidige gebruik van het gebied belemmeren.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden rondom het gebouw.

Bouwkundig en installaties

Het gebouw is traditioneel opgetrokken uit baksteen buitengevels. Het gebouw is zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde redelijk onderhouden. Gebouw is voorzien van een functionerende CV-installatie.

Kenmerken
Status per direct beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Bestemming Maatschappelijk
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1885

Oppervlakten
Opstal 802 m2 bvo

Kadastrale gegevens
Gemeente Ermelo
Sectie G
Nummer 661

Huurprijs
Huurprijs is 97 euro per m2 BVO afhankelijk van aantal af te nemen oppervlakte. Voorkeur gaat uit naar verhuur aan één partij.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.