Resultaten laden ...

Nievelsteenstraat 7

8287 m² kavel te koop in Eygelshoven

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Oppervlakte bouwgrond 8.287 m²
Functie Kavel
Wijk / Buurt Eygelshoven-Kom
Bedrijventerrein Julia

Riante bouwkavel beschikbaar op bedrijventerrein “Julia” in Eygelshoven. De bouwkavel heeft een oppervlakte van in totaal ca. 8.287 m² en geeft ondernemers die zelf willen creëren de mogelijkheid hun bedrijf te bouwen naar eigen inzicht.

=================

Metrage:

Totale oppervlakte: circa. 8.287 m2

Vraagprijs: Nader overeen te komen

=================

Afwijkende metrages:

Bestemmingsplan;

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie III. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling). Als koper bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Ligging en bereikbaarheid;

Het bedrijventerrein “ Julia “ in Eygelshoven kenmerkt zich door de diversiteit aan lokaal en nationaal opererende bedrijven. Dat bedrijventerrein kent een uitstekende bereikbaarheid vanwege de diverse uitvalswegen naar Kerkrade, omringende dorpskernen Rijkswegen N281, A76 en A79. De nieuwe 4-baans weg Buitenring Parkstad Limburg (momenteel in aanbouw) zal in de toekomst de bereikbaarheid verder verbeteren. Het treinstation van Eygelshoven is op korte loopafstand bereikbaar.

Koopcondities;

Vraagprijs: Nader overeen te komen

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring;

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan