Bedrijfsruimte
Bekijk 19 fotos

Kenmerken


Eenheden


Omschrijving


Interessante bedrijfslocatie met twee vrijstaande bedrijfspanden, riant buitenterrein en luxe bedrijfswoning beschikbaar op bedrijventerrein “Bruchterweg – Nieuwe Haven” in Hardenberg. De bedrijfsruimtes zijn gelegen op een groot perceel van circa. 20.276 m². De bedrijfswoning is gelegen in een bosrijke omgeving aan de Klinkerweg en biedt volop privacy.

Algemeen

Bedrijfspand I:
- Bedrijfsruimte:circa. 225 m² (inclusief entresolvloer)
- Kantoorruimte:circa. 75 m²

Bedrijfspand II:
- Bedrijfsruimte:circa. 1.000 m²

Bedrijfswoning:
- Woonoppervlak:circa. 350 m²

Perceeloppervlakte:circa. 20.277 m²

Optioneel

Aan de Klinkerweg zijn meerdere locaties mogelijk voor woning en bedrijf, zowel inpandig als extern (bv zzp’ers). Voor meer informatie inzake de mogelijkheden en de actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met categorie 4.1 van de Staat van bedrijven. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren / Buitenopslag

Op het verharde en omheinde buitenterrein is voldoende parkeergelegenheid voor zowel personen- als vrachtwagens aanwezig. Ook ander materieel mogelijk!

Voorzieningen

Bedrijfspand I;
- Gasheaters
- TL –verlichting
- Brandpreventiemiddelen
- Inbouwverlichting
- Internetaansluiting
- Pantry
- Systeemplafond
- Smeerput
- Vloeistofdichte betonvloer
- Overheaddeuren
- Tegelvloer
- Telefonieaansluiting
- Toiletruimte
- Wandradiatoren

Bedrijfspand II;

- Brandpreventiemiddelen
- Elektrische overheaddeuren
- Gasheaters
- Krachtstroom
- Stelconplaten
- Vrije hoogte circa. 4 meter

Bedrijfswoning

De bedrijfswoning bevindt zich aan de Klinkerweg 3 te Hardenberg, deze straat ligt parallel aan de Handelsstraat. De bedrijfswoning is gelegen op ruime afstand tot de bedrijfsruimtes, op een rustige locatie met veel privacy.

De bedrijfswoning bestaat op de begane grond uit de entree met vaste trapopgang en garderobe, betegeld toilet, riante woonkamer met openhaard (circa 70 m²), open vierkante keuken (circa. 20 m²), bijkeuken, serre met openhaard, kantoor, kelder in 2 compartimenten (circa. 20 m²) atelierruimte en een inpandige garage.

De 1e verdieping, bereikbaar middels de vaste trapopgang vanuit de entree, bestaat uit vier slaapkamers, badkamer met douche en ligbad, diepe bergkast, een U-vormig balkon aan de achterzijde en een balkon aan de voorzijde.

Koopcondities

Vraagprijs bedrijfswoning:€ 460.000,- k.k. excl btw
Vraagprijs bedrijfsruimte:Op aanvraag
Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal behoud de eigenaar

Lees meer op onze website:
https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/aanbod/beschikbaar/

PdfsTop bedrijfspanden in de regio Hardenberg


of
Toon contactgegevens