Resultaten laden ...

Vogt 21

25 - 600 m2 kantoorruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Beitel
Bedrijventerrein Avantis

Kantoorruimte huren Vogt 21 (Heerlen)

Ben jij met jouw organisatie op zoek naar een hoogwaardige kantoorruimte nabij de Duitse grens? Op deze kantoorlocatie aan de Vogt 21 in Heerlen zijn nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. De locatie is gekenmerkt als een ideale vestigingslocatie voor bedrijven die gelieerd zijn met zowel de Nederlandse als de Duitse markt. Duitsland is namelijk al binnen enkele minuten bereikbaar. Wil jij jouw organisatie vestigen in Het WTC Heerlen/Aken? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Huurprijzen Vogt 21

Op deze unieke locatie is het mogelijk om een kantoorruimte te huren in verschillende formaten en op flexibele voorwaarden. Ook is het op deze locatie mogelijk om een flexplek te huren. Heeft jouw organisatie behoefte aan een kleine kantoorkamer van bijvoorbeeld 25 m2? Deze ruimtes zijn al te huur vanaf € 600,- per maand inclusief servicekosten. Daarnaast is het mogelijk om grotere kantoorruimte te huren. Zo zijn er ook kantoren beschikbaar met een metrage van 150 m2. Lebe biedt u de mogelijkheid tot het huren van een kantoorruimte binnen dit energiezuinig object op basis van uw wensen. Dus wilt u een kantoor huren in Heerlen? Dan bent u bij Lebe aan het juiste adres.

Alle faciliteiten onder een dak

Als huurder van een kantoorruimte in het WTC Heerlen/Aken kan je gebruik maken van alle bijbehorende faciliteiten. Wil je een vergadering organiseren bij jou op kantoor? Binnen het WTC zijn meerdere vergaderfaciliteiten beschikbaar en wordt er op deze locatie met regelmaat netwerkevents georganiseerd. Kom je met de auto naar kantoor? Onder het gebouw en op het parkeerterrein naast het gebouw zijn voldoende parkeerplekken waar gratis geparkeerd kan worden.

Locatie en bereikbaarheid.

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Avantis. Dit is het eerste Duits-Nederlandse bedrijvenpark dat zich bevindt tussen Heerlen en Aken. De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend gezien de A76 binnen enkele minuten te bereiken is. Deze verbindingsweg is binnen elke minuten te bereiken vanaf het kantoorgebouw. Ook met het openbaar vervoer is het gebouw uitstekend bereikbaar. Voor het gebouw bevindt zich een bushalte, welke een directe verbinding heeft met Aken.