Resultaten laden ...

Klompenmakerstraat 101 -129

202 m2 kantoorruimte te huur in Hoogvliet

Kenmerken

Huurprijs € 1.975 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Hoogvliet-Noord
Bedrijventerrein Gadering (Hoogvliet)

Huidige huur aanbod Bedrijvencentrum de Klomp klompenmakerstraat 101 t/m 129:

- Nr 111 Kantoorruimte : Vanaf € 1.975,- per maand

Kantoorruimte 202.5m2.

97.5 m² kantoor/kantine op de begane grond met dubbel toilet en douche optie, 105 m² op de 1ste
etage, (105 m² archief op de 2de etage is service ruimte voor internet.)

Aanwezig: gedateerde alarm, internetvoorziening en airco, 3 parkeer plaatsten.

Locatie en bereikbaarheid:

De ligging van de Klompenmakerstraat is uitstekend te noemen; het ligt op korte afstand van de Nieuwe Langeweg en aan de A-15. Door deze strategische plek is er een goede aansluiting op de A-4 naar de A-20 en naar de A-29 en de A-16. Tevens bevindt er zich op het bedrijventerrein een pendelbus die u of uw personeel naar het nabij gelegen metro station Tussenwater kan brengen.

Parkeren:

Iedere unit wordt verhuurd met de bijbehorende aantal parkeer plaatsten á € 350,- per jaar. Afhankelijk van de behoefte kan het aantal uitgebreid worden.

Huurprijs:

De huurprijs is afhankelijk van de unit en het aantal huurjaren. Prijs is te vermeerderen met het aantal parkeerplaatsen, levering van diensten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Zekerheidsstelling:

Wij hanteren als zekerheidsstelling een bankgarantie of borgfactuur ter grootte van drie maanden huur.

Levering van diensten:

€ 150,- per maand, afhankelijk van de grootte van de unit. Deze kosten houden het vastrecht in voor elektriciteit, gas en water daarnaast zijn er ook bepaalde servicekosten in meegenomen namelijk de jaarlijkse controle op CV installatie, overheaddeur indien van toepassing en brandblusapparatuur. Verbruik van variabele meterstanden worden apart berekend per kwartaal.

Huurindexering:

Jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS.

Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.