Resultaten laden ...

Doctor van Noortstraat 192

100 m2 horeca te huur in Leidschendam

Kenmerken

Functie Horeca
Wijk / Buurt Kern Stompwijk
Bouwjaar 1970
Typische oppervlakte bouwlaag 113 m²

Eetcafé "de Hoge Brug" is een prachtig, nieuw ingericht café met snack- uitgifte gelegen in Stompwijk aan de doorgaande weg tussen Leidschendam en Zoeterwoude. Het bedrijf is onlangs gerenoveerd waarbij alle inventaris en apparatuur nieuw is aangeschaft. Verder is er een leuk zongericht terras aan het water. De ideale plek voor een leuk dorpscafé/ cafetaria.

Momenteel is het café alleen in het weekeinde geopend (vrijdag t/m zondag), maar er is zeker een mogelijkheid om de hele week open te gaan. De omzet wordt niet alleen behaald door de baromzet, maar er is ook een uitgifte van waaruit snacks en ijs worden verkocht.

Namens de eigenaar zijn wij op zoek naar een leuke horeca ondernemer/ stel die het café weer nieuw leven wil inblazen. De vraaghuur is € 1.950,- per maand. Voor de juiste ondernemer(s) is de eigenaar bereidt om een korting te verstrekken in de beginperiode. Kortom: een kant en klaar bedrijf met goede omzet ( potentie ) waar je als ondernemer direct kunt starten. Wij zijn dan ook op zoek naar een leuke horeca ondernemer, of ondernemerspaar die op deze locatie een eetcafé wil runnen. Voor het verkrijgen van de vergunning is een certificaat sociale hygiëne verplicht.

Er zijn geen verplichtingen jegens brouwerij -of speelautomaten.
Oplevering in overleg met de eigenaar.

Nadere informatie: info@vds-horeca.nl of 070- 330 66 87.