Resultaten laden ...

Essepad 6

165 m2 horeca te huur in Voorburg

Kenmerken

Functie Horeca
Wijk / Buurt Damsigt
Bouwjaar 1760
Typische oppervlakte bouwlaag 191 m²

Exploitant gezocht voor prachtige boerenhoeve daterend uit 1760, zeer geschikt als pannenkoekenrestaurant!

Op deze unieke landelijke locatie in Voorburg naast de 400 jaar oude molen de Vlieger, de kinderboerderij en langs een populaire fietsroute is reeds jarenlang het partycentrum Dekkershoeve gevestigd.

Het bedrijf bestaat eigenlijk uit twee gebouwen die aan elkaar zijn gekoppeld. Het restaurant is de oude stal waar vroeger paarden en varkens werden gehouden. In het gebouw waar vroeger de wagens werden gestald bevindt zich nu de keuken, entree en toiletten. Een ruim terras met mogelijke uitbreiding (denk hierbij aan een serre aanbouw of overkapping) maakt het geheel compleet.

Parkeren kan gratis op het grote parkeerterrein gelegen aan het begin van de weg en dus gemakkelijk bereikbaar

Wij zijn op zoek naar een enthousiast horecaondernemer of -koppel die deze locatie wil huren en de inventaris wil overnemen. Eigenlijk staat het je vrij om de exploitatie op eigen manier in te vullen maar gezien de unieke locatie is deze hove zeker uitstekend geschikt om als partycentrum of als (pannenkoeken)restaurant in gebruikt te worden genomen. Maar gezien de ligging behoort verkoop van goede koffie met gebak en het voeren van een lunchkaart, zeker tot de mogelijkheden. Door de bijzondere “historische locatie” is het restaurant ook zeer geschikt voor evenementen.

Huur: € 4.000,= per maand excl./ geen BTW

Vraagprijs overname goodwill/ inventaris: € 75.000,=