Resultaten laden ...

Noordkade 57

150 m2 horeca te huur in Drachten

Kenmerken

Functie Horeca
Horecagebied Ja
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Noordoost
Bouwjaar 1978

Edens Horeca Makelaars: Aan de drukke horeca straat de Noordkade te Drachten wordt aangeboden het in 2018 compleet nieuw gebouwde Friethuys. Dit goedlopende bedrijf beschikt over alle moderne en hoogwaardige apparatuur die nodig is om deze sfeervolle zaak te exploiteren.
Alle apparatuur is goed onderhouden en ziet er keurig uit. Er is niet bespaard op de inrichting. Met een ruime inloop koel en vriescel, hoogwaardige spoelkeuken, een 3 tal taps uit de wand, de witte Perfecta frituuroven, een Ubert rotisserie kippengrill en de luxe Taylor ijsmaschine is de zaak van alle gemakken voorzien.

Het eetcafé biedt plaats aan 52 gasten en op het terras aan de voorzijde geeft plek voor 60 gasten. Het terras is gunstig gelegen en in de zomer is deze plek autovrij. Het terras is in 2021 compleet vernieuwd.

In tijden van sluiting heeft Het Friethuys haar omzetten weten te behalen door bezorging en afhaal. Deze lag toen boven de € 500.000,= per (corona) jaar net als de prognose voor komend jaar. Nu de horeca weer geopend is weten de gasten Het Friethuys te vinden voor een hapje en een drankje en beschikken zij over een fijne gastenkring. Midden in de drukte van alle populaire zaken is dit plekje een parel.

De verkoop is gestart door plannen voor emigratie naar het buitenland. Eventuele financieringsmogelijkheden zijn overleg met de eigenaren bespreekbaar.

De Noordkade is naast de vele eetgelegenheden die het rijk is het uitgaanscentrum van Drachten wat tevens de hoofdstad is van de gemeente Smallingerland met ca 45.000 inwoners.