Resultaten laden ...

Vliegveldweg 21

1.902 m2 horeca te koop in Ulestraten

Kenmerken

Prijs € 310000 kosten koper
Aantal parkeerplaatsen 1
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen

Dit unieke bedrijfspand met een groot bruikbaar vloeroppervlakte is gelegen aan de autosnelweg richting het zuiden, boven op de Kruisberg, op luttele kilometers van Maastricht. De luchthaven Maastricht Aachen Airport ligt op enkele kilometers van dit wijd en zijd bekende bedrijf. Al het verkeer dat over de snelweg richting het zuiden rijdt, ziet dit pand aan de snelweg liggen.
Het pand biedt zeer veer mogelijkheden voor om een top omzet te draaien deze zomer!

Café-restaurant “Bergrust” bestaat uit een authentiek ingericht café, dat een groot aantal vaste gasten trok, naast het aanbod van toeristen. Tevens is er een groot restaurant voorzien van meer dan uitgebreide keuken apparatuur met o.a. een gescheiden spoelkeuken en een grote vriescel en koelcel. Tevens is er een ruime feestzaal met separaat buffet.
Deze ruimte is ideaal voor feesten en partijen, maar ook voor bijvoorbeeld koffietafels en grotere gezelschappen die hier willen eten. Zowel het café-restaurant gedeelte als de feestzaal beschikken over gescheiden dames,- en herentoiletten. Bij de zaal is tevens een gehandicaptentoilet. De zaal en het café-restaurant beschikken beide over een buffet, alle ruimtes beschikken over airco systemen.

Er is een enorm terras, zowel aan de voorzijde, achterzijde (49,80m2) als aan de zijkant (17,50m2) van het pand. Aan de andere zijde is een groot parkeerterrein voor de gasten.

Eerste verdieping:
Boven de zaak zijn kamers, waarvan drie in verhuurde staat zijn. De maandelijkse huuropbrengst van deze kamers bedraagt € 1.050,-

Tweede verdieping:
Zeer ruime bergzolder, hier is tevens standplaats van de antennes.
Gelet op de gerealiseerde omzetten in het recente verleden en de opbrengst van de kamers, is dit uiteraard een echte buitenkans.

Kenmerken:
- Volledige inventaris inbegrepen
- Kozijnen gedeeltelijk kunststof en gedeeltelijk hout met dubbel glas
- Groot souterrain
- Meer dan voldoende bergruimte
- Parkeergelegenheid op eigen terrein
- Voorzien van airco systemen in diverse ruimtes
- Perceelnummers D 1542 en D 1848

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.