Resultaten laden ...

Wilgenstraat 38

36 m2 horeca te koop in Roelofarendsveen

Kenmerken

Vraagprijs exploitatie € 26.950
Functie Horeca
Bouwjaar 1966
Energielabel A
Aantal bouwlagen 1
Typische oppervlakte bouwlaag 36 m²

“Gelegen in hartje centrum Roelofarendsveen bieden wij een succesvolle afhaal- en bezorglocatie aan. De locatie beschikt tevens over zitgelegenheid; binnen en een gezellig buitenterras”.

Locatie
Het pand is te bereiken via het terras, waarbij de entree direct zicht verleend op de vitrine en het bestelpunt. Aan de achterzijde is een ruime open en zeer professionele keuken aanwezig welke van alle gemakken is voorzien is (inclusief afzuiging).

In de entree bevinden zich een aantal zitplaatsen op een bank en aan een bar, de mogelijkheid bestaat om tafels neer te zetten. In het midden van het pand is een toilet met voorportaal aanwezig waar gasten gebruik van kunnen maken.

Het pand is zeer goed onderhouden van zowel de binnen- als de buitenkant. De binnenkant is afgewerkt met tegels en hout wat de ruimte sfeervol maakt. Door de neutrale kleuren kan de ruimte gemakkelijk naar eigen smaak aangekleed en ingedeeld worden.

Ligging
Roti Enzo is gevestigd in gemeente Kaag en Braassem en telt ca. 28.000 inwoners. Roelofarendsveen vervult een centrale functie binnen de gemeente vanwege het brede scala aan faciliteiten. Daarnaast zijn de afgelopen jaren diverse nieuwe woonwijken gerealiseerd welke de komende jaren veelvuldig uitgebreid worden.

Bestemmingsplan
De bestemming is “Gemengd -2” waar “Horeca van categorie 1” is toegestaan, zoals hieronder verwoord:

Een horecabedrijf, dat qua exploitatie aansluiten bij winkelvoorzieningen en waarnaast overwegend niet ter plaatse bereiden kleinere etenswaren en in hoofdzaak alcoholvrije drank worden verstrekt.
Een bedrijf gericht op het verstrekken aan de verbruiker van en het al dan niet ter plaatse gebruiken van al dan niet ter plaatse bereide, kleine etenswaren; het accent ligt op de verkoop van al dan niet ter plaatse bereide, kleine etenswaren.

Kortom, door de ruime mogelijkheden binnen het vigerende bestemmingsplan leent de locatie zich uitstekend voor allerlei typen afhaal- en bezorgconcepten, mede door de centrale ligging binnen een groot residentieel verzorgingsgebied.

Bezorgen
De huidige exploitant bezorgd bestellingen via de eigen website. Bij de overname zijn tevens twee elektrische fietsen aanwezig.

Samenvatting
Vraagprijs: € 26.950,00
Huurprijs: € 655,00 exclusief BTW per maand
Gebruik internet: € 25,00
Gebruik airco: € 75,00
Voorschot energie: € 300,00

Oplevering: per direct of in overleg
Oppervlakte: ca. 36 m²

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.