Resultaten laden ...

Ambachtsweg 4 B-C-D-E

25 - 150 m2 kantoorruimte te huur in Lexmond

Kenmerken

Huurprijs € 80 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Lexmond Kern
Bedrijventerrein Kortenhoeven

Lexmond Kantoorruimte te huur Ambachtsweg 4b (4c,4d,4e)

Per direct beschikbaar.

Het te verhuren bedrijfsobject bestaat uit entree, vide, kantine/wachtruimte en 4 kantoren op eerste verdieping. Dit goed gelegen, representatief en functioneel object maakt onderdeel uit van een groter geheel.

Kantoorruimte te huur: vanaf € 80,-/m2 per jaar.

Ligging / bereikbaarheid / parkeren
Bedrijventerrein Ambachtsweg op 3 autominuten vanaf de afritten A2 en A27. Knooppunten Gorinchem, Everdingen en Utrecht zijn snel te bereiken.
Bushalte op minder dan 400 m. Er is voldoende parkeerruimte en op eigen terrein zijn er 2 parkeerplaatsen.,

Oppervlakte
Voor verhuur is circa 150 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 25 m². 4x kantoor circa 25+25+25+50 m2, vide circa 25m2, (gezamenlijke) kantine/wachtruimte 25 m2,

Opleveringsniveau / Voorzieningen
Centrale verwarming, airconditioning, ruime hoeveelheid daglichttoetreding (te openen ramen), screens buitenzijde, systeemplafonds met o.a. led verlichting, kabelgoten, diverse stopcontacten, linoleum en tapijt, toiletruimte, keuken met inbouwkoelkast, gezamenlijke entrée trapopgang en vide.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Servicekosten en diensten vast te stellen in overleg.
Verrekenbaar voorschot op de vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten;

Je eigen bedrijf starten? Wij helpen je op weg!
Je wilt je droom volgen en een eigen bedrijf beginnen?
Om kosten te besparen kan je er misschien denken aan de mogelijkheid om met meerdere partijen een ruimte te huren. Je deelt dan gezamenlijk de kosten van de gehuurde/gekochte bedrijfsruimte.