Resultaten laden ...

Amperestraat 6 B-C

179 m2 kantoorruimte te koop in Bergen op Zoom

Kenmerken

Prijs € 495.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Lage Meren

Bedrijfswoning in twee bouwlagen met kantoor, parkeerplaatsen/carport op eigen terrein.

Locatie:
Het complex is gelegen op het bedrijventerrein Lage Meren, in de nabijheid van de snelwegen A58 en A4. Verbinding naar Rotterdam, Antwerpen, Breda/ Eindhoven en Goes/Terneuzen is uitstekend.

Het bedrijventerrein Lage Meren / Meilust biedt huisvesting aan zowel kleine als enkele grotere bedrijven uit diverse sectoren zoals industrie, bouwnijverheid, transport en logistiek, groot -en detailhandel, onderwijs, gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening. (Milieucategorie tot en met 3.2 / categorie 2 uitgesloten)

Indeling:
KANTOOR
De verdieping is bestemd als kantoor/praktijkruime en beschikt over een ruim dakterras. Alle wanden, vloeren en plafonds zijn afgewerkt.

Zowel het kantoor als de woning zijn voorzien van energielabel A geldig tot 30-07-2032.

WONING
De woning op de begane grond beschikt over een tuin op het zuidoosten, voorzien van een terras, gazon, een jacuzzi en een houten tuinberging met dakshingles en elektravoorzieningen. Tevens beschikt de woning over een overdekt terras. Aan de voorzijde zijn een oprit en carport aanwezig.

De woning is voorzien van een nieuwe combiketel(bouwjaar 2021), op diverse plaatsen airco en het pand is voorzien van dubbele beglazing, dak-, spouw- en vloerisolatie alsmede 25 zonnepanelen. Zowel op begane grond als verdiepingsvloer zijn voorzien van vloerverwarming. Het pand beschikt over een energielabel A.

In de hoek van de woonkamer is een personenlift of trap naar de verdieping te creëren.

Opleveringsniveau:
Het pand is opgetrokken in een staalskelet met prefab-elementen en een gekliste MBI betonsteen. Door deze constructie is er geen sprake van dragende wanden, dus een flexibele indelingsmogelijkheid. Ook is er ruimte voorzien voor een personenlift of binnentrap indien gewenst.

Het dak is met keramische pannen gedekt en voorzien van PV panelen, tevens is er een elektrische laadpaal geplaatst. De woning is afgewerkt met spuitwerk wanden en plafonds tegelwerk in toiletten en badkamers.

Parkeren:
Op het terrein zijn 4 eigen parkeerplaatsen aanwezig.

Condities:
De koopsom bedraagt € 495.000,-kosten koper.
De aanvaarding/oplevering in overleg.

Bestemmingsplan:
4.1 Bestemmingsomschrijving
De voor Gemengd aangewezen gronden zijn bestemd voor:
bedrijven tot en met categorie C van de Staat van Bedrijfactiviteiten II met functieaanduiding “bedrijfswoning” en “maatschappelijk”;

Bewoning is hierbij alleen toegestaan als er een directe relatie ligt met de aanwezige bedrijfsvoering.