Resultaten laden ...

Bloemendalse Binnenpoort 7

50 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs € 725 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Hof

TE HUUR: NOG CIRCA 50 M² KANTOORRUIMTE OP DE BEGANE GROND IN PRACHTIG RIJKSMONUMENT AAN BLOEMENDALSE BINNENPOORT GELEGEN IN HET HART VAN AMERSFOORT. MEDEHUURDERS ZIJN PSYCHOLOGEN, PSYCHIATER EN COMMERCIELE PARTIJ IN HUIDVERZORGING.

OMSCHRIJVING
In de historische binnenstad op loopafstand van het NS centraal station en het centrum van Amersfoort ligt dit prachtige, charmante en ruime kantoorpand. Het pand is een Rijksmonument en vindt haar oorsprong in de 17e eeuw. De Bloemendalse Binnenpoort heette oorspronkelijk de Havickerpoort, genoemd naar het Havik, de binnenhaven van het oude Amersfoort. De weg door de poort leidde naar Hoogland en liep door het gebied Bloemendal, direct buiten de poort.
Het pand heeft een verhuurbaar oppervlak van 396 m², verdeeld over 2 verdiepingen. De kelder van 12 m² is hierbij niet meegenomen.

LOCATIE
Het kantoorpand ligt op een zeer beeldbepalende locatie in de levendige, historische binnenstad. Het winkelcentrum, het NS centraal station, de winkels, horeca, pleinen, musea e.d. liggen op loopafstand. Gezellig lunchen of even een boodschap doen wordt zo heel makkelijk gemaakt. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en ook met eigen vervoer. Er is voldoende betaald parkeren in de directe omgeving.

VLOEROPPERVLAK
Nog 1 kantoorunit beschikbaar van circa 50 m².
Voorzieningen zoals wachtkamer, pantry en toiletten worden gedeeld.
Het object is conform NEN 2580 gemeten.

BESTEMMING
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan "Binnenstad".
De bestemming is kantoorruimte. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- verlichtingsarmaturen;
- centrale verwarming;
- deels voorzien van databekabeling;
- vloerbedekking;
- airco unit;
- gedeelde keuken;
- gedeelde toiletten.

Genoemde voorzieningen worden om niet aan opvolgend huurder overgedragen, zonder aansprakelijkheid voor verhuurder wegens niet of niet goed functioneren. Eventuele vervanging komt voor rekening van huurder.

PARKEREN
De parkeergarages Flint, Stadhuisplein, Sint Jorisplein, Beestenmarkt en Koestraat liggen allemaal op loopafstand.

HUURPRIJS
De huur bedraagt € 725,- per maand. Er wordt niet geopteerd voor BTW-belaste verhuur. Dit is dus interessant voor ondernemers die niet BTW-plichtig zijn.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUUR- EN VERLENGINGSTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een contract op basis van 3 jaar met 3 optiejaren met een opzegtermijn van 12 maanden. Een andere huur- en/of verleningsperiode is bespreekbaar.

HUURGARANTIE
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en BTW.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Voorschot van € 145,- per maand voor de levering van gas, water, elektra en schoonmaak algemene ruimten. Verhuurder verzorgt het jaarlijks onderhoud van de tuin en het reinigen van de goten; de kosten hiervan worden verwerkt in het voorschot van de servicekosten. Jaarlijks wordt dit bedrag geïndexeerd.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model december 2022 (winkelruimte) of model januari 2015 (kantoor).

AANVAARDING
Op korte termijn mogelijk.

GOEDKEURING
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.

BIJZONDERHEDEN
De toegang tot het gehuurde en de tuin aan de voorzijde zijn gemeenschappelijk met Bloemendalse Binnenpoort 5. En er is een semi-openbare ruimte met gemeenschappelijke fietsenstalling.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan