Resultaten laden ...

BRIER59 0 ong

130 - 1.036 m2 kantoorruimte te huur in Geffen

Kenmerken

Huurprijs € 120 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Verspreide huizen ten oosten van Geffen

Locatie
Het iconische wegrestaurant De Geffense Barrière pal aan de A59 krijgt een nieuwe bestemming! Dit voormalige wegrestaurant is voor weggebruikers tussen Oss en ’s-Hertogenbosch al ruim tweehonderd jaar een geliefde tussenstop. Met de volstroming van bedrijvenpark Vorstengrafdonk en de toekomstige ontwikkeling van bedrijventerrein Heesch-West zal het aantal passanten op de A59 toenemen tot circa 108.000 per dag per weghelft medio 2025 en door de aanwezigheid van ruim 276.000 inwoners in de directe omgeving, zal de herkenbaarheid alleen maar toenemen.

Op die iconische plek ontwikkelt Stein een plek met stopping power: BRIER59. Een locatie die consumenten en ondernemers volop keuze en aantrekkingskracht biedt. Een locatie als eigentijds visitekaartje van het hele achterland, met een duidelijk blik op de toekomst en een bijdrage aan een duurzame mobiliteit! De locatie is vanaf zowel de snelweg te bereiken en vanaf het achterland te bereiken.

Het object / het concept
Een locatie met een zo bijzondere historie verdient een minstens zo bijzondere herbestemming. BRIER59 huisvest straks een mix van functies waaronder diverse horecagelegenheden gecombineerd met convenience Retail op de begane grond en hippe kantoren op de verdieping. Deze kantoorruimtes worden thans nog te huur aangeboden.

Met ruim 100.000 passanten per dag per weghelft in 2025 lanceren we voor deze kantoorruimten het concept WORK. EAT. CHARGE. Veel van die passanten zijn immers mensen die flexibel werken en daardoor vaker onderweg zijn. De Covid-19 pandemie heeft gezorgd voor een compleet andere benadering van werkplekken en het gebruik van kantoren. De trend naar het hebben van een 'HUB'-kantoor met gedeelde faciliteiten, zet flink door. Thuiswerken lijkt het nieuwe normaal, maar ontmoeten, beoordelen, kennismaken et cetera zijn allemaal facetten waarvoor een compact kantoor blijvend nodig is. BRIER59 biedt hiervoor de oplossing met hippe kantoorruimte op de verdieping.

De opzet van de kantoren is zeer compleet. Via een eigen ruime entree voor de kantoren bereikt men de verdieping waar
circa 101 m² tot 1.017 m² exclusieve kantoorruimtes voor de verhuur beschikbaar zijn. Bij deelverhuur maakt een huurder daarbij tevens gebruik van de algemene ruimtes, pantry en entree (202 m²) en heeft tevens de beschikking over gezamenlijke vergaderzalen (70 m²) en een riant terras (116 m²).

Opleveringsniveau
De kantoorruimte worden als casco+ aangeboden en dat wil zeggen dat de kantoren voorzien zijn van gebouw gebonden installaties als verwarming en koeling. De inrichting, verlichting en stoffering van de kantoren dient door huurder zelf te worden geregeld. De gezamenlijke vergaderruimtes worden ingericht en zijn straks voorzien van meubilair en moderne presentatiemiddelen.

Reclamemogelijkheden
Voor de huurder bestaat er de mogelijkheid voor een reclame-uiting op het pand en zo zichtbaar te zijn voor ruim 100.000 dagelijkse passanten. Dit is inbegrepen in de huurprijs.

Parkeren
Om BRIER59 heen zijn op maandag t/m vrijdag tussen 07:00-17:30 uur ruim voldoende 143 exclusieve parkeermogelijkheden. Per 40 m² gehuurde (eigen kantoorruimte) is plek voor een auto aangevuld met elektrische laadvoorzieningen. Zo is BRIER59 een fijne en comfortabele plek voor elektrische rijders, doordat het laden gecombineerd kan worden met werken, ontspannen, eten en drinken. Om deze plek nog aangenamer te maken voor een bestuurder van een elektrisch voertuig kan er in ruil voor het laden een (kortings)voucher worden aangeboden voor eten & drinken. Zo maken we van BRIER59 een verzorgingsplaats 2.0.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan