Resultaten laden ...

Danzigerkade 16

472 - 1.000 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 195 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Westelijk Havengebied
Bedrijventerrein Minervahaven Hempoint (niet kadegebonden)

Aan het water in de houthavens bevindt zich een iconisch kantoor op de Danzigerkade 16. Het gebouw kenmerkt zich door de moderne industriële look en grote open ramen. Dit zorgt voor een prachtig uitzicht over ’t IJ en van binnen voor veel licht. Uniek is het eigen balkon op zuidelijke windrichting. Verder kenmerkt het object zich door haar hoge plafonds en dynamische omgeving.

Het object is bedoeld als multi-tenant en multifunctioneel kantoorgebouw in de creatieve en ambachtelijke sector. Momenteel is er 472 m² v.v.o. kantoorruimte op de 3e verdieping beschikbaar, met de mogelijkheid tot een uitbreiding naar 1000 m² v.v.o. kantoorruimte. Bij het object behoren 2 parkeerplaatsen, in overleg kunnen meer parkeerplaatsen gehuurd worden.

De Amsterdamse Houthaven is door zijn indrukwekkende architectuur en prachtige ligging aan ’t IJ uitgeroeid tot een uniek gebied binnen de gemeente Amsterdam. In het gebied zijn onder andere Tommy Hilfiger Europe, Hugo Boss Benelux, Rijnboutt Architecten, Dentsu Aegis, Brandt & Levie, Barts, Diesel en Calvin Klein gevestigd. Mede door het ontwikkelde bedrijventerrein bevinden zich in de nabije omgeving eveneens Moxy hotel, brouwerij de Parel, het DOK Amsterdam, restaurant ZA en Lars.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het object is eenvoudig te bereiken vanaf de A10 vanuit alle richtingen.

Per openbaar vervoer:
Op loopafstand bevindt zich de halte voor de buslijnen 48 en 22, deze gaan richting Amsterdam Centraal Station en Station Sloterdijk.

Per fiets:
De Danzigerkade 16 is slecht 15 minuten fietsen vanaf het Centraal Station, Station Sloterdijk, Spaarndammerbuurt, de Jordaan, en de Haarlemmerbuurt.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is 1.000 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, in units vanaf 472 m².

PARKEREN
Bij het object worden 2 parkeerplaatsen aangeboden. In overleg kunnen meer parkeerplaatsen aangeboden worden.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: EUR 195,- per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.
Parkeren: EUR 2.500,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
EUR 35,- per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

OPLEVERNIVEAU
De ruimte wordt in de huidige turn-key staat opgeleverd, welke onder andere voorzien is van:
- Industrieel plafond met verlichtingsarmaturen;
- Afgewerkte gietvloer;
- Vergaderruimtes;
- Glazen scheidingswanden;
- Pantry;
- Toiletgroepen;
- Meubilering;
- Balkon.

HUURTERMIJN
Dit betreft een onderhuur situatie waarbij het gehuurde voor een minimale huurtermijn van 12 maanden of langer gehuurd kan worden.

OPZEGTERMIJN
6 maanden voor het einde van een huurtermijn.

DUURZAAMHEID
Label A++.

BETALINGEN
Betaling van huur en de hiervoor verschuldigde BTW per maand vooruit te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met de daarover verschuldigde servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.