Resultaten laden ...

Gutenbergweg 1 ged

325 - 885 m2 kantoorruimte te huur in Culemborg

Kenmerken

Huurprijs € 115 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Industriegebied
Bedrijventerrein Bedrijventerrein Pavijen I-IV

Locatie
Deze kantoorvilla met een moderne en frisse uitstraling, is strategisch gelegen op bedrijvenpark Pavijen op de hoek Erasmusweg / Gutenbergweg, op steenworp afstand van het centrum van Culemborg, alsmede de A2. De Erasmusweg vormt de voornaamste ontsluiting van het bedrijvenpark en u bent dan ook omgeven door gebruikers van naam waaronder de grootste werkgever van Culemborg, het Centraal Boekhuis. Het NS-station van Culemborg is tevens op loopafstand gelegen, hetgeen een perfecte ontsluiting biedt met het openbaar vervoer in de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Object
Beschikbaar is thans de gehele begane grond van circa 560 m² kantoorruimte alsmede een geheel zelfstandig kantoorappartement op de bovenste verdieping (tweede etage - bouwlaag 3) ter grootte van circa 325 m². Er is dus ruimte beschikbaar in het gebouw in units vanaf circa 325 m².

Opleveringsniveau
Het gebouw is voorzien van scheidingswanden en vloerbedekking, alsmede airconditioning. Het gebouw is tevens zeer recent uitgerust met nieuwe c.v.-ketels met energielabel A!! Uiteraard is er de mogelijkheid tot het aansluiten op een glasvezelinternetverbinding. Kortom, er is met recht sprake van een compleet en turn-key kantoorgebouw.

Parkeren
Op het voorgelegen eigen parkeerterrein is er de mogelijkheid tot parkeren.