Resultaten laden ...

Hendrik Figeeweg 1

316 m2 kantoorruimte te huur in Haarlem

Kenmerken

Huurprijs € 165 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Waarderpolder
Bedrijventerrein Waarderpolder

De Figeehal 2 in Haarlem is een toonaangevend industrieel monument waar aan de buitenkant van het pand, sinds de bouw in 1927, feitelijk niets is veranderd. Het bedrijven verzamelcomplex aan het Spaarne bestaat uit moderne individuele bedrijfsunits waarin diverse bedrijven zijn gevestigd. De oorspronkelijke fabriekshal is ingevuld met industriële kantoorlofts en parkeergelegenheid.

De unit is verdeeld over twee verdiepingen met zes eigen parkeerplekken op het parkeerdek (deze is bereikbaar via de hellingbaan). In totaal is er 316 m² kantoorruimte beschikbaar. De unit beschikt over twee pantry’s en op elke verdieping een toilet. Tevens beschikt het kantoor over een gietvloer en basisverlichting. De kantoorruimte is toegankelijk via twee aparte voordeuren waardoor het ook uitermate geschikt is voor deelverhuur.

LIGGING/BEREIKBAARHEID
Waarderpolder ligt gunstig ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol. Hierdoor is het pand makkelijk te bereiken via de snelweg A9 en A200. Verder heeft het pand veel parkeergelegenheid en is de binnenstad van Haarlem op vijf minuten rijafstand. Ook ligt het bedrijfs- en kantoorgebouw tussen treinstations Haarlem CS en station Spaarnwoude. Beide stations zijn binnen vijftien minuten lopend te bereiken maar ook middels buslijn 15. Deze bus stopt bij bushalte Ir. Lelyweg en ligt op vijf minuten loopafstand. Hierdoor zijn Amsterdam, Schiphol en Rotterdam in korte tijd te bereiken via meerdere trein- en bustrajecten.

BESCHIKBAARHEID
316 m² v.v.o. verdeeld over de derde en vierde verdiepingen.

HUURPRIJS
€ 165,- per m² per jaar, exclusief BTW

SERVICEKOSTEN
€ 30,- per m² per jaar, exclusief BTW

AANVAARDING
Per direct.

DUURZAAMHEID
De kantoorruimte beschikt over een energielabel F.

HUURTERMIJN
Vijf (5) met een verlenging van vijf (5) jaar

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte heeft een hoogwaardige afwerking met een sterk industrieel karakter. Verder zijn er; drie voordeuren waardoor de ruimte uitermate geschikt is voor deelverhuur, twee pantry's, een toilet per verdieping, een douche, gietvloer, basisverlichting en een lift.

PARKEREN
€ 1000,- per parkeerplek per jaar, exclusief BTW
Het gebouw beschikt over zes parkeerplaatsen welke zijn gelegen op het parkeerdek.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan